Elkezdődött az éttermek kialakítása a most épülő Food Loft területén

Újabb fázisába érkezett a budapesti ÁRKÁD gasztro beruházása

Újabb mérföldkőhöz érkezett a budapesti ÁRKÁD Food Loft beruházása azután, hogy a napokban átadták a területet a bérlőknek. Ezzel az éttermek elkezdhetik kialakítani saját vendéglátóegységeiket. Az 5,8 millió eurós beruházás végeztével a már most is üzemelő padthai wokbar és àTable! francia pékség mellett ősztől a Belozzo, a Burger Market, a Katsa, a Tsuru és a Yolo Bistro várja a vendégeket.

Az ÁRKÁD legfelső szintjén épülő Food Loft célja, hogy olyan étterem kínálatot biztosítson, amelyek eddig nem voltak elérhetőek a környéken, és amelyek nemzetközi ízélményeket kínálnak a látogatóknak.

Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban. Így helyet kap közöttük a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a padthai wokbar, az àTable! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger market, az olasz ízeket felvonultató Belozzo, a magyaros Katsa, míg a sushi kedvelőit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja majd.

Az Food Loft kialakításánál azt is figyelembe vették, hogy az egész család számára kínáljanak kikapcsolódási lehetőséget, így közvetlenül mellette kap majd helyet a felújított Kölyökpark játszóház is. Így az ÁRKÁD egyaránt tökéletes alternatíva lesz azoknak a családoknak, akik tartalmas hétvégi kikapcsolódásra vágynak, de azoknak is, akik családi, baráti vagy akár üzleti ebédnek vagy vacsorának keresnek helyszínt.

A beruházás számos változást hoz majd az ÁRKÁD-ban. Az éttermek és a 200 nm-es terasz kialakításával egy szellős, izgalmas gasztro-tér jön majd létre. A 7 étterem több fázisban nyit meg. Az első, a padthai wokbar már korábban megnyitott, az àTable! francia pékség pedig május közepétől várja a vendégeket. A többi egység a munkálatok végeztével, ősszel nyit majd meg.