Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Az év online shopja és az év húsáru kereskedője is a SPAR lett

Posted on 2021-07-062021-07-06 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Újabb fontos szakmai díjakkal ismerték el a SPAR Magyarország hazai kereskedelemben végzett munkáját. Az üzletláncot három kategóriában is a legjobbnak minősítették „Az Év Boltja” versenyen, két új élelmiszerterméke pedig elnyerte 2021 legkiválóbb termékinnovációjának járó díját az „Inno d’Or” pályázaton.

A vállalat az előző évekhez hasonlóan, idén is több rangos szakmai díjat nyert. A kitüntetések azt bizonyítják, hogy a SPAR Magyarország fejlesztései és beruházásai, a minőségi kereskedelem iránti elkötelezettsége és a fenntarthatósági szempontok érvényesítése meghozta gyümölcsét.

„A SPAR alapítása óta a legmagasabb színvonalon végzett kereskedelmi tevékenység mellett kötelezte el magát. A vállalatunk a vevői igényekhez igazodó, azokat maximálisan kielégítő áruválasztékot és szolgáltatásokat kínálja az áruházaiban. Mindennek és az etikus üzleti magatartásunknak a helyességét igazolják a nagy presztízsű szakmai díjak. Megerősítenek bennünket abban is, hogy jó úton járunk a hazai piaci szereplők támogatása, felkarolása, valamint a fenntarthatóság érvényre juttatása terén is” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc három elismeréssel gazdagodott az idén hetedik alkalommal meghirdetett „Az Év Boltja” versenyen. A Store Insider magazin pályázatán a vállalat dunaújvárosi INTERSPAR áruháza nyerte el „Az év boltja” címet a hipermarket kategóriában. Emellett a SPAR online shopja érdemelte ki „Az év online boltja” címet, a kereskedelmi láncok közötti versenyben pedig a SPAR Magyarország lett „Az év friss húsáru-kereskedője”.

A megmérettetés célja, hogy – egy szigorú szakmai szempontrendszer és a közönségszavazás alapján – megtalálják az ország élelmiszer- és gyorsan forgó fogyasztási cikkeket árusító üzleteinek legkiválóbbjait. Döntő a vevőközpontúság, az áruválaszték minősége és a szolgáltatások sokszínűsége és színvonala, illetve az üzletbelső – esztétikai és funkcionális – kialakítása és a dolgozók hozzáállása. A minősítésben elismert kereskedelmi, gyártószektor-beli, kommunikációs és kreatív marketingszakemberek vettek részt, amihez a vásárlók is csatlakozhattak a magazin felületén történő online voksolással.

A vállalat termékfejlesztési munkájának nívóját méltatja, hogy a SPAR Magyarország két saját márkás terméke is megkapta az „Inno d’Or – Év Innovációja 2021” címet. A Trade magazin idén első ízben meghirdetett, termékinnovációkat díjazó versenyén – a szakmai zsűri értékelése alapján – a SPAR Szafi free bagett és a SPAR gyorsfagyasztott, hámozott, kockázott avokádó is kiérdemelte a kitüntető titulust az élelmiszerek kategóriájában. Az üzletláncnak a megmérettetésre nevezett termékei tökéletesen megfeleltek az olyan magas pályázati elvárásoknak, mint az értékteremtés, az újítás és igényesség, ezért is nyerhettek.

A tavaly óta nagy sikerrel forgalmazott reform pékáru az innovatív csomagolásával – speciális varrással védett papírtasakjával – emelkedett ki a mezőnyből. A Közép-Amerikában őshonos, számos pozitív élettani hatással bíró avokádó – amely egyszerre gyümölcs, zöldség és gyógynövény – pedig az újszerű, konyhakész kiszerelési formájával egyedülálló a magyar kiskereskedelmi piacon.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:SPAR, SPAR Magyarország, SPAR online shop

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Viszlát, műanyag pohár, evőeszköz, tányér, zacskó és társaik!
Next Post: Tévhit, hogy nyáron nem kell D vitamint szedni

Kapcsolódó anyagaink

  • Átlag feletti szőlőtermést várnak a Mecsekalján Gasztropress
  • A Hajósi-pincefalu Gasztropress
  • Farsangi fogások a nyolcadik Közétkeztetési Szakácsverseny „étlapján” Gasztropress
  • Nem is hinnénk, milyen jó a szervezetünknek a lúgos ásványvíz Gasztropress
  • “Az ország megítélésében a magyar bornak kiemelkedő szerepe van” Gasztropress
  • Magyar vállalatok a Foodex élelmiszeripari szakkiállításon Japánban Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Frankl András szerint a Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion
  • Vegye meg online vonatjegyét és nyerjen!
  • Csak #karigerilótetü meg ne tudja! Wales húszra csökkenti a lakóövezeti sebességhatárt
  • Kiss Norbert karnyújtásnyira a címvédéstől
  • Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni vasárnap a Clark Ádám tér és az Attila út környékén
  • A The National meglepetésalbummal jelentkezik
  • Álomvilágból a valóságba tart Saya Noé új lemeze
  • Polestar autókból lesz Hot Wheels és Matchbox
  • Árnyékot adó fák alatt kezdték a tanévet a gyerekek
  • Néró császárt megszégyenítő lángokat gyújt Timmy Trumpet új klubslágerében
  • Verstappen nyerte a japán időmérőt
  • Van képünk hozzá (23.09.23.) –  Polestar Synergy Design Contest Winner
  • Verstappen behúzta a harmadik szabadedzést is
  • Frankl András: “A Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion”
  • Verstappen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Ezt a vad külsejű autonóm buszt most Európában tesztelik
  • A tesztelések után 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • De, MIÉRT?! Gofrit neveztek el az X-Faktor “sztárjáról” Gasztropress
  • Háttéranyag az Árkád éttermeiről Kinekeszelma
  • Regisztrálj egy egészségesebb életre! Gasztropress
  • 3 otthon is elkészíthető koktél a nyári felfrissüléshez Gasztropress
  • Pff… Vegánoknak is érdekes lehet az új hentesvetélkedő Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress
  • Spenótos pulykás rizottó Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.