Az Auchan áruházak december 24-én délig nyitva lesznek

WELCOME WE ARE OPEN PLEASE COME IN notice sign wood board label hanging through glass door

Az Auchan a vásárlói igényeket és az ilyenkor megszokott nyitvatartást figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartja áruházait.

Ahogy egész évben, úgy az áruházlánc ezen a vasárnap délelőttön is a lakosság rendelkezésére áll. Kereskedőként ugyanis azt tartják a legfontosabbnak, hogy az ünnep előtti órákban is adják meg a vásárlóknak azt a lehetőséget, hogy beszerezhessék, ami még hiányzik háztartásukból karácsonyra, illetve gondolnak azokra is, akiknek csak az utolsó pillanatban lesz idejük pár nélkülözhetetlen dolgot megvenni az ünnepekre. A tapasztalat azt mutatja – hogy ha nem is tömegesen – de ilyenkor előfordulhatnak apróbb kellemetlenségek: egy összetört dísz, egy lemerült elem az égősorból, egy hiányzó alapanyag a menühöz. Ezeket még délelőtt gyorsan pótolni lehet az Auchanokból, hogy az ünnep tökéletes legyen.

Másrészt a vállalat azoknak is szeretne kedvezni, akik az olyan termékekből, mint a kenyér vagy a kalács, reggeli sütésűt szeretnének venni a többnapos ünnepre, hiszen az Auchan saját pékségei ezen a napon is friss pékárut készítenek, és a többi részlegre, például a zöldség-gyümölcs osztályra is új áru érkezik.

A vállalat amellett, hogy a lakosság érdekeit nézi, természetesen a munkatársaiét is maximálisan figyelembe veszi. A jogszabályban rögzített 14 óra helyett csak délig lesznek nyitva az áruházak, hogy a december 24-én dolgozó munkatársak is időben hazaérjenek szeretteikhez.

Az Auchan áruházak tehát december 24-én a szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat, hogy este mindenki meghitt hangulatban ünnepelhessen.

Eljött az év legforgalmasabb időszaka az üzletekben