Akár 60%-os húsvéti árcsökkenés az ALDI-nál

Az ALDI Magyarország a húsvéti időszak előtt kiemelkedő mértékben csökkentette az ünnepekhez kapcsolódó termékek árát, hogy ezzel is segítse és könnyebbé tegye a magyar családok felkészülését az ünnepre. Az áruházlánc ajánlataiból egy családi ünnepi asztal már 3500 forintból összeállítható.

Az ALDI Magyarország élen jár a fogyasztók támogatásában, hiszen Magyarországon elsőként csökkentette február elején jelentősen, 20%-kal a legnépszerűbb vajak árát, majd március elejétől 20-23%-kal alacsonyabb áron kínálta magyar beszerzésű trappista sajtjait. A vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy árcsökkentések minden olyan termékre kiterjedjenek, ahol az alapanyagok vagy a termékek piacon elérhető beszerzési ára csökken – az ebből származó árelőnyt pedig a lehető legrövidebb időn belül továbbadja vásárlóinak.

Az áruházlánc a húsvéti szezon során is arra törekszik, hogy a fogyasztók által legkeresettebb, az ünnepekhez elengedhetetlen termékeket a lehető legalacsonyabb áron biztosítsa, ezzel is segítse az ünnepi készülődést, és támogassa a családokat abban, hogy minden szükséges húsvéti élelmiszert a lehető legkedvezőbb áron tudjanak megvásárolni. Az ALDI ezért 2023.03.30-ától 2023.04.08-áig, illetve a készlet erejéig jelentősen csökkenti a leglényegesebb és legnépszerűbb, a húsvéthoz kapcsolódó élelmiszerek árát. Az árcsökkentés mértéke akár a 60%-ot is elérheti. A termékek között pékáru, sonka, torma, tarja, lapocka, sör és magyar bor is található.

Az 500 grammos húsvéti sós kalács és a szintén 500 grammos húsvéti koszorúkalács mintegy 33%-kal lesz olcsóbb, darabja 399 forintba kerül. Az „Azon melegében” látványpékségeknél helyben sütött 250 grammos rusztikus bagett 249 forintos ára 50%-os árengedménynek felel meg.

Most 60%-kal kerül kevesebbe az ALDI saját márkás LE GUSTO tormájának csemege és csípős változata is, a 200 grammos kiszerelésű termék mindössze 235 forintba kerül.

A húsvét egyik elengedhetetlen hozzávalója a sonka. Az ALDI üzletekben a GOURMET Füstölt comb kilója 500 forint kedvezménnyel, 3 499 forint helyett csak 2 999 forintért elérhető, a Főtt, füstölt tarja kilója 600 forint kedvezménnyel, 2 899 forint helyett csupán 2 299 forintba kerül, míg a Füstölt, kötözött lapocka mindössze 1989 Ft/kg áron kapható. A 0,5 literes Karlskrone Lager világos sör 28%-os kedvezménnyel csupán 179 forintba kerül, míg a DUNÁNTÚL Paulus Díva félédes fehér királyleányka palackja 40% kedvezménnyel mindössze 599 forintért érhető el.

A fenti termékekből egy vendégváró húsvéti ünnepi asztal akár 3500 forintból is összeállítható. Az ALDI folyamatosan alacsony árú szortimentjéből és szezonálisan elérhető termékeiből hétről hétre mintegy 90 további termékakciót hirdet, ezzel is elősegíti a vásárlók spórolási törekvéseit.