Ajándékötlet a konyhába (4.) – Concept PC5060 rozsdamentes kenyérsütő

Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket.

Mindig friss

Ön is imádja, ha valaki friss péksütemény illatával ébreszti fel reggel, és ágyba viszik a reggelit? A Concept kenyérsütőjével ilyen előkelően ébredhet akár minden reggel. A beállítható 13 órás időkapcsoló kényelmesen biztosítja, hogy a kenyérsütés teljesen automatikusan elkezdődik. A csendes üzemnek köszönhetően a kenyérsütést akár éjszakára is hagyhatja.

Két kenyérméret közül választhat

900 g, vagy 1125 g tészta. Csakis Öntől függ, hogy hány főre szeretne kenyeret sütni. A sütőforma két dagasztókarral van ellátva a minőségi dagasztáshoz. Tapadásmentes felülettel van ellátva és mosogatógépben is mosható. A szabadidejét így a közeli hozzátartozóira fordíthatja.

Bagett, mint a péktől

Szeretné meglepni a családját igazi francia bagettal? A speciális feltéttel és két formával az Ön számára csupán játék lesz. Megtölti a bagettet sonkával, sajttal és jégsalátával, vagy eperlekvárral és vajjal. A kenyérsütő 12 előre beállított programot kínál, amelyeknek köszönhetően igazán széles felhasználási lehetőséget kínál. A különféle típusú kenyérféleségeken kívül (búza, rozs, teljes kiőrlésű, francia, édes, gluténmentes) a kenyérsütőt más célú tészták (kelt kalácsok, kiflik, sütemények, tészták, metéltek) készítéséhez, valamint dzsemek, befőttek és kompótok készítéséhez is lehet használni Süthet benne akár fasírtot is.

 Több szabadidő

A Concept kenyérsütő egy egész sor előnyt kínál, amelyek megkönnyítik az életet minden háztartásban. A kenyérsütés folyamata teljesen automatizált, elég csak behelyezni az összetevőket és ki kell választani tetszés szerint valamelyik programot. A program befejezése után a kenyérsütő automatikusan átkapcsol a speciális KEEP WARM üzembe, amely további 60 percig megtartja a hőmérsékletet.

emaki.hu