Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Ajándékötlet a konyhába (10.) – Himalája kősó sütőlap

Posted on 2019-12-232019-12-16 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket.

A Himalája kősó sütőlap egy sokoldalú egészséges gasztrotermék. Ízesítésre, sütésre, grillezésre, melegen és hidegen tartásra, fagyasztásra, tálalásra, szervírozásra egyaránt alkalmas.

Alapanyaga ugyanaz, mint minden Himalája sóból készült terméknek. Tiszta, kezeletlen, adalékanyag mentes, 100% természet. A sütőlapon készített húsokat, zöldségeket a Himalája só átjárja, és a benne lévő ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítja azokat. 

Zsiradékmentes sütést, párolást tesz lehetővé, ez a tulajdonsága az egyik legegészségesebb ételkészítési móddá teszi. Használható gázégőn, sütőben, grillrácson, faszénen és fagyasztóban is.

Különleges kristályszerkezetének köszönhetően jól bírja  a hevítést, jó hőtartó és a fagyasztásnak is ellenáll. A só antibakteriális anyagának köszönhetően szárazon vagy kevés vízzel tisztítható.

emaki.hu

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:emaki.hu, Himalája kősó sütőlap, http://emaki.hu

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Juh- és kecskehús, valamint tejtermékek fogyasztását ösztönző kampányt indít a kormány
Next Post: Micsodált hogyishívjákos izé

Kapcsolódó anyagaink

  • A Balatonon indította újra a csaposképzést a Dreher Gasztropress
  • A megváltozott élelmiszer-vásárlási és -fogyasztási szokásokat vizsgálja a Nébih Gasztropress
  • Állatorvosi számlára főz az ételfutár Gasztropress
  • Október 14-16. KÜRTŐSBON Fesztivál a Holnemvolt várban (Exkluzív podcasttal!) Gasztropress
  • Kampány indult az élelmiszerpazarlás csökkentésére Gasztropress
  • Az esztergomi étterem, ahol a fogások mellé katarzist kínálnak Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Tisztábbá, biztonságosabbá teszik Budapestet
  • Az Audi AG rekordbevétellel és rekord működési eredménnyel zárta a tavalyi évet
  • Az új Toyota Agya Indonéziában debütál
  • A WAE Technologies az EEMS2023 – Net Zero Motorsport Conference névadó támogatója
  • Navracsicska szerint a metrófejlesztés nem csak a budapestieké
  • Még nem látni a globális gazdasági válság végét
  • Rég nem látott kristályokat fedezett fel egy nemzetközi kutatócsoport egy fiatal csillag korongjában
  • Hétfőn 22 óra 24 perckor kezdődik a csillagászati tavasz
  • Telefonos applikáció segíti a gólyák megfigyelését
  • Mumford & Sons, Lorde, Macklemore is ott lesz a Szigeten
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Alonsót elmeszelték, csak negyedik lett
  • Pérez behúzta, Verstappen felhozta a másodikra
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Az Óbudai Egyetemen tesztel a Yettel
  • Európa legnagyobb lakóautós magazinja lelkesedik a teszteket követően
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • BEGURULVA EXKLUZÍV! A születése óta vak Karvai Sanyi “így nézte meg” a Nissan Townstart
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Az új Citroen C4 X és e-C4 X bemutatóról hoztam
  • Márton-napi libanapokat tart a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Rögös túró – a magyar szuperélelmiszer Gasztropress
  • Kompakt praktikák a vitalitásért Kinekeszelma
  • De, MIÉRT?! Gofrit neveztek el az X-Faktor “sztárjáról” Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Valentin-napi pikáns koktélok, amelyek biztos, levesznek a lábadról Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.