Ajándékötlet a konyhába (1.) – Sencor SBU 787 (Exkluzív videókkal)

Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket.

Az idei év nagy újdonsága a vákuumos turmixgép. A vákuumban végrehajtott mixelés és tárolás maximális mértékben megőrzi a hasznos tápanyagokat és az alapanyagok friss ízét, zamatát. Az ily módon elkészített turmixok olyan egységes, homogén italokká válnak, amelyek jóval később is fogyaszthatók. Mindez annak köszönhető, hogy a turmix elkészítése közben nem kerül levegő az italba, így lassabban szaporodnak benne a baktériumok és sokáig megőrzi frissességét.

Az SBU 787 vákuumos turmixgépen elég csak kiválasztani valamelyik előre beállított programot és a készülék automatikusan meghatározza a szükséges mixelési időt és sebességet. A Sencor hétféle programot kínáló turmixgépe ezt követően a titán bevonatú késekkel és a multi ciklonos mixeléssel tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és zöldségeket, emellett a magvakban, gabonafélékben és diófélékben található, nehezen hozzáférhető tápanyagokat is kinyeri.