A Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-retro-kremes-hazi-hajas-leveles-tesztaval-malnaval_2.jpg)
Egészséges, friss és laza. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani által vezetett Kopaszi-öböl partján megnyitó Zazie-ra, mely úttörő ízeivel a megújult, nyári étlap hangsúlyait – a magyar gasztronómiai értékek ápolása mellett – a fúziós elemekkel tarkított nemzetközi konyha irányába tolta el.
Marinálva égetett makréla bergamottal és kaviárral, kacsa erőleves húsos raviolival, tiszai szürkeharcsa steak káposztás cvekedlivel és kaporral, végül Jaffa szelet. Ez lenne a menü, amit Bíró Dani a saját étlapjáról választana.
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-APAM-GULYASLEVESE-KAPIAFRISSITOVEL.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-madartej.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-TISZAI-SZURKEHARCSA-STEAK-KAPOSZTAS-CVEKEDLIVEL-ES-KAPORRAL_1.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-uzott-oz-carpaccio-feketeerdei-gyumolcsokkel_2.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-BiroDani-1.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-1.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-2.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-3.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-4.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-Marinalva-egetett-makrela-bergamottal-es-kaviarral.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-retro-kremes-hazi-hajas-leveles-tesztaval-malnaval_1.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-terasz.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-TISZAI-SZURKEHARCSA-STEAK-KAPOSZTAS-CVEKEDLIVEL-ES-KAPORRAL_2.jpg)
![](https://gasztroll.hu/wp-content/uploads/2024/05/A-Zazie-Bisztro-Bar-uj-fuzios-elemekkel-bolonditott-nyari-etlapjaert-megeri-nyakunkba-venni-a-varost-uzott-oz-carpaccio-feketeerdei-gyumolcsokkel_1.jpg)