A segítség, melynek lehetetlen ellenállni

Ez a konyhai segítő nagyon megkönnyíti minden konyhai remekmű elkészítését, ha szeret főzni, ha nem! Akár finom gyümölcs-, vagy zöldségitalokra, akár édes süteményekre vagy sós muffinokra támad gusztusa, a TEFAL InfinyMix+ nagysebességű turmixgéppel élvezni fogja a folyamat minden pillanatát. Egy-kettőre elkészíti a turmixokat, bekeveri a lágy tésztákat.

A sikeres otthoni sütéshez valójában nagyon kevés dologra van szükség: minőségi alapanyagokra és egy színvonalas készülékre! Nem kell szakácsnak lennie, a finom eredmény így is garantált! A minőségi alapanyagokat Önnek kell beszereznie, de mi szívesen segítünk minőségi segítő kiválasztásában. Mert a Tefal InfinyMix+ (BL91HD31) készülékkel minden finomság biztosan sikerül! Kezdhetjük a nap első étkezésével, hiszen a reggeli alapozza meg egész napi kedvünket, és az epres palacsinta a legkézenfekvőbb választás. Vagy készítsen finom süteményt mandulatejjel és dióval. Ha pedig egy sós desszertre vágyik, mindenképpen próbálja ki a gorgonzolás, mézes és rozmaringos muffint.

Az InfinyMix+ nagysebességű turmixgéppel (BL91HD31) a legegyszerűbb és leggyorsabb módon élvezheti az egészséges és ízletes receptek tökéletes elkészítését, ráadásul otthonának kényelmében. A Powelix Life technológiával kombinált nagysebességű motornak köszönhetően, amely lenyűgöző 1600 W-os motorral rendelkezik, és akár 35 000 fordulat/perc sebességet is elér, a receptek széles skálája készíthető el, a smoothiektól a palacsintatésztákig, süteményeken keresztül a további édességekig.

A tökéletes eredmény elérése érdekében először a legkönnyebb és folyékony összetevőket tegye bele, majd a legnehezebb összetevőket, végül a fagyasztott alapanyagokat vagy jégkockákat. Sűrűbb élelmiszerek feldolgozásakor használja a mellékelt passzírozót. A simább textúra eléréséhez állítsa be a sebességfokozatot, adjon hozzá folyadékot, és indítsa el az InfinyMix+ készüléket, hagyja dolgozni, amíg el nem éri a kívánt textúrát. Öt automatikus programmal és manuális beállításokkal a kedvenc finomságok elkészítése egyszerűbb lesz, mint valaha, különösen, ha sütemények, muffinok, cupcake-ek és más desszertek tésztájának bekeveréséről van szó.

A tartós, 1,75 literes tritán tartály nagy kapacitással rendelkezik az Ön és az egész család számára. További előnye a praktikus 600 ml-es utazótégely, amellyel munkába menet vagy utazás közben is élvezheti a finom és egészséges italt. Ajánlott fogyasztói ára 89 990 HUF