5 app a HONOR-tól, ami segíthet egészségesnek maradni

A rossz időben fokozottan kell figyelnünk az egészségünkre


Egyre több a hideg, esős nap, így fokozottan kell figyelnünk az egészségünkre – főleg úgy, hogy hirtelen, napról napra változhat a hőmérséklet. Az alábbi alkalmazások hasznosak lehetnek abban, hogy figyelhessünk az apróbb dolgokra is, és megőrizzük egészségünket.

🥦 Nem mindegy, hogy mit eszünk…

Az egészséges élet alapja a megfelelő táplálkozás, a Healthy Recipes pedig ingyen kínál recepteket, feltüntetve a tápanyagokat és kalóriatartalmat. A különböző címkéknek köszönhetően könnyen találhatunk olyan elkészítendő ételeket, amik egybevágnak aktuális vagy hosszú távú terveinkkel. A böngészés pedig ideális HONOR telefonokon, ugyanis a szemkímélő funkcióknak köszönhetően az sem okoz nagy problémát, ha hosszasan használjuk készülékünket.


📈 …ahogy az sem mindegy, hogy mennyit eszünk


Mivel az esős időben kevesebb lehetőségünk – és talán motivációnk – van a mozgásra, érdemes figyelnünk arra, hogy miből mennyit fogyasztunk. A FatSecret egy ingyenes app, amivel naplót vezethetünk, lejegyezve, hogy mennyi kalóriát viszünk be. Kitűzhetünk magunknak terveket, és még recepteket is összegyűjthetünk, hogy tudatosabban étkezzünk.


💧 A víz az alapja mindennek

A víz az élet feltétele, és a hidratálás kiemelkedően fontos a szervezetünk számára. A hőségben nagyobb eséllyel és gyakrabban ihattunk vizet, a több benntöltött idő alatt azonban lehet, hogy ez visszaszorul. Csökkenthetjük a stresszt és a fáradtságot is, ha rendszeressé tesszük a vízbevitelt, és ebben remek társ a Water Reminder, ami emlékeztet erre kitűzött céljaink alapján.


🏋️ Ép testben ép lélek…


Hiába korlátozódunk többet az otthonunkra, a fentieken túl a testmozgásról sem szabad megfeledkezni. A Caliber egy ingyenes alkalmazás, ami személyre szabott edzéstervet kínál céljaink alapján, edukációs tartalommal kiegészítve. Adatok, nyomon követés, leckék és egyéb érdekességek várják azokat, akik belevetik magukat. Ehhez lehet pazar társ a HONOR Watch GS 4, amely hasonló hasznos fitneszfunkciókkal van felruházva, mint például a pulzusszám-mérés vagy az intelligens edzésfelismerés.


🧠 …de lelkünkről és elménkről se feledkezzünk meg


A fizikai fittség mellett különös figyelmet kell fordítanunk mentális egészségünkre, amiben a Smiling Mind lehet segítségünkre. Az alkalmazás személyre szabott meditációs gyakorlatokat és leckéket kínál, amivel kikapcsolhatjuk gondolatainkat, kezelhetjük a stresszt vagy a szorongást, illetve dolgozhatunk azon, hogy jobban odafigyeljünk másokra. Ez kifejezetten jól jön az esős, borús időben, amikor az emberi interakciók visszaesnek, és a hangulatunkat is jobban befolyásolhatja az időjárás.