Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

26%-ban használt kávézacc-kivonatból készült kabát

Posted on 2021-10-142021-10-14 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Acer Eco-Shell védőkabátok

Az Acer új, utazáshoz nélkülözhetetlen eco-shell védőkabátja lélegző, de vízálló, és egy átlátszó PET kapucnis megoldást tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy az aeroszolcseppek érintkezzenek a viselője arcával. Két olyan méretű elülső zsebet tartalmaz, amelyekben kényelmesen elfér egy okostelefon vagy útlevél. A kabát kényelmes, bőrszerű textúrával rendelkezik, amely puha tapintású. A kabát belseje ezüstszínű anyaggal van bélelve, amely olyan fonalból készült, amelyet ezüsttel szőttek át, antimikrobiális képességekkel.

[envira-gallery id=’11779′]

Az eco-shell kabát azonban több, mint egy egyszerű ruhadarab, mivel részben (26%-ban) használt kávézacc-kivonatból készült, ami a világ első bioalapú kávémembrán anyaga. Ezt az anyagot úgy hozták létre, hogy a kávéolajat kivonták a használt kávézaccból, kávéolaj-poliollá alakították, majd a poliolt szintetizálták speciális PU-fóliává, amelyet végül szövetként alkalmaztak.

További részletek >>>

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Újragondolt Tags:Acer, Acer Eco-Shell, dzseki, jacket, kabát, kávézacc, zacc

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Mennyi a napi vitamin- és ásványianyag-beviteled?
Next Post: Másfél milliárdos áfacsalást követett el alkoholos italokkal egy bűnszervezet

Kapcsolódó anyagaink

  • Bemutatták Debrecen idei borait Gasztropress
  • A magyar konyha, tegnap és ma Gasztropress
  • Berczeller László (1855–1955) – a szójabab megszállottja Gasztropress
  • Balatonfüredi cukrászé lett idén az év fagylaltja Gasztropress
  • Szotyi a süteménybe? Maglisztekkel készültek az Ország Tortái Gasztropress
  • A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Frankl András szerint a Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion
  • Vegye meg online vonatjegyét és nyerjen!
  • Csak #karigerilótetü meg ne tudja! Wales húszra csökkenti a lakóövezeti sebességhatárt
  • Kiss Norbert karnyújtásnyira a címvédéstől
  • Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni vasárnap a Clark Ádám tér és az Attila út környékén
  • A The National meglepetésalbummal jelentkezik
  • Álomvilágból a valóságba tart Saya Noé új lemeze
  • Polestar autókból lesz Hot Wheels és Matchbox
  • Árnyékot adó fák alatt kezdték a tanévet a gyerekek
  • Néró császárt megszégyenítő lángokat gyújt Timmy Trumpet új klubslágerében
  • Verstappen nyerte a japán időmérőt
  • Van képünk hozzá (23.09.23.) –  Polestar Synergy Design Contest Winner
  • Verstappen behúzta a harmadik szabadedzést is
  • Frankl András: “A Hungaroring ugyanolyan tökéletes lesz, mint az atlétikai stadion”
  • Verstappen volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Ezt a vad külsejű autonóm buszt most Európában tesztelik
  • A tesztelések után 19 eljárás indult kakaóitalpor-forgalmazók ellen
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Egész Magyarországra kiterjedő étteremválogatást tesz közzé a Michelin Guide Gasztropress
  • A Rumour by Rácz Jenő nyerte az Év étterme díjat Gasztropress
  • Túrós csusza alagút Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress
  • Cukorszünet Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Csirkerolád savanyított vajretekkel Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.