Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

1,5 milliárd forintos beruházás a SPAR-tól

Posted on 2021-12-052021-12-04 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Új és megújult üzletek várják a vásárlókat

A vásárlók minőségi kiszolgálása volt a veresegyházi és balatonboglári SPAR szupermarketek felújításának, illetve Budapesten az Alagút utcai új üzlet átadásának a célja. A három beruházás együttes értéke meghaladja az 1,5 milliárd forintot.

„A SPAR modernizációs programjának középpontjában a folyamatosan változó vásárlói igények kiszolgálása áll. Célunk, hogy az átalakításokkal üzleteink kényelmesen bejárhatók legyenek és élménnyé tegyük a bevásárlást: modern, jól áttekinthető környezetben mutathatjuk be széles, a speciális fogyasztói elvárásoknak is megfelelő termékválasztékunkat, és folyamatosan bővülő kényelmi élelmiszertermékeinket” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Veresegyházán, a Gödöllői út 2/a szám alatt lévő üzlet a 632,8 millió forintos beruházásnak köszönhetően kapott modern és minden vásárlói igényt kielégítő új környezetet. Az eladótér berendezéseit újakra cserélték, az eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek be, illetve az üzlet önkiszolgáló kasszákkal bővült. A teljes berendezés a SPAR legújabb dizájnját tükrözi, s az épület homlokzata is megújult. A teljes eladótér áttervezésével, szellősebb elrendezéssel az új enteriőr nagyobb üzlet hatását kelti, amelyben az új koncepció alapján még nagyobb hangsúlyt kap a frissáru kínálat. Az áruházba lépve a zöldségosztály fogadja a vásárlókat, amelyet helyben sütött pékáru pultok, kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpult és a grillpult melegétel kínálata egészít ki. A kiszolgálópultok, a csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők összerendezése kényelmesé teszi a vásárlást. A pult végében kialakított tejtermék osztály mintegy vezeti a vásárlót az üzlet hátsó részébe, ahonnan az italosztályt és a mirelit hűtőt érintve teljessé válik a bevásárlási útvonal. Az eladótér alacsony fogyasztású LED világítást kapott, a hűtéstechnológia pedig új, környezetkímélő, CO2-rendszeren alapul. A megújult Pest megyei üzletben, amelyet november 25-én adtak át, 24 munkatárs gondoskodik a vásárlók kényelméről és gördülékeny kiszolgálásáról.

Megújult a SPAR balatonboglári, Dózsa György út 53-59. szám alatt lévő, november 25-én újranyitott üzlete is – a beruházásra mintegy 270,8 millió forintot fordított a vállalat. Az eladótérnek csak egy részébe kerültek új berendezések, nagyrészt azonban a meglévő, használt bútorok felújításával és újrafelhasználásával épült ki a modernizált enteriőr. Új zöldséges falihűtő és állvány, valamint új kiszolgálópult és önkiszolgáló kasszák kerültek az üzletbe. A kiszolgálópult és pékség hátfalpult az üzletlánc legújabb dizájnja szerint alakult át, megújult az épület homlokzati megjelenése is. A Balaton parti szupermarketben zöldségosztály fogadja a vásárlókat, amelyet helyben sütött pékáru pultok egészítenek ki. A pékség folytatásaként a kiszolgálópultok következnek. A kiszolgálópult és a csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők összerendezése gyorsabbá teszi a bevásárlást. Az eladótérben alacsony fogyasztású LED világítás gondoskodik a környezettudatos világításról. A balatonboglári SPAR üzletben 16 munkatárs szolgálja ki a vásárlókat.

A helyszíni adottságokhoz is igazodott megjelenésével a SPAR december 2-án, Budapesten, az Alagút utca 5-7. szám alatt megnyíló vadonatúj üzlete, amelyet 663 millió forintos beruházásból hoztak létre. Az üzlet kapujában zöldségosztály, kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpult fogadja a vevőket, melyet a pékáru részleg egészít ki. A csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtők pedig kényelmes választási lehetőséget biztosítanak. A Krisztina körút felőli oldalon áruházban készülő ételeket kínáló SPAR to Go egység várja a vásárlókat helyben fogyasztási lehetőséggel. A Krisztina körút és a Pauler utca felől is kialakítottak egy-egy be-, és kijáratot, két kasszazónával támogatva a vásárlók kényelmét, akiket ebben az üzletben 28 munkatárs szolgál ki. A teljes áruházban LED világítás, valamint hővisszanyerést használó hőszivattyús rendszer működik, amely a hűtés- és klímatechnológiát biztosítja.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:SPAR, SPAR Magyarország, SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A babapiskóta összetevői
Next Post: Negyedszer is energiatudatos vállalat a Coop

Kapcsolódó anyagaink

  • Természetes italok és ételek fesztiválja a Bálnában Gasztropress
  • Érkeznek a nyár legmenőbb frissítői Gasztropress
  • A sütőmargarinok megfeleltek az élelmiszerbiztonsági szempontoknak Gasztropress
  • Átlagos lehet az idei szamócatermés, májusban várhatóan csökken az ára Gasztropress
  • Vaskori sörkészítés bizonyítékaira bukkantak Angliában Gasztropress
  • Íme az 5 legnagyobb diétás csapda Gasztropress
2023. szeptember
hKscpsv
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
« aug    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Európa legnépszerűbb túramotorja, az NT1100, két feltűnő új fényezést kap jövőre
  • A Skoda Superb negyedik generációja is kínál limuzin változatot
  • Az EQE szedán és az EQE SUV már különleges kiadású modellként is elérhető, kiterjedt felszereltséggel és vonzó árelőnnyel
  • Több utcát aszfaltoznak uniós támogatásból Mezőhegyesen
  • Forgalomkorlátozás lesz október közepéig az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában
  • Űrprogramot indít az Elefánt a Budapest Park évadzáróján
  • A rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók
  • Elképesztő, de mindössze öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sygin tömeggyilkos kaptányát
  • Novák Katalin: “Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában és a békemisszióban”
  • A játékidő veszélyben
  • Van képünk hozzá (23.09.26.) –  Morgan Super 3
  • Hamarosan a Tesla is Magyarországon gyártja/újrahasznosítja az akkumulátorait? Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban
  • Van képünk hozzá (23.09.25.) –  Nikola Tre
  • Verstappen nyerte a Japán Nagydíjat, világbajnok a Red Bull
  • Van képünk hozzá (23.09.24.) –  Abarth 500e
  • A Lego tovább tesztel, de jelenleg lemondott az újrahasznosított műanyagból készített építőkockák gyártásáról
  • Tesztkörúton szereplő, digitális automata központi ütközővel felszerelt vonatot mutatott be a Rail Cargo Hungaria Zrt.
  • 5G-re épülő autóipari megoldások tesztelésére állított fel projektcsapatot a Bosch és a Vodafone
  • A Suzuki V-Strom 800DE az „Alpen Masters 2023” tesztgyőztese
  • A laboratóriumi és klinikai tesztek mellett neuropszichológusok játékos tesztekkel vizsgálják a szellemi képességek lehetséges hanyatlását
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Exkluzív Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A születése óta vak Karvai Sándor megszelidítette az Acer ES 5 elektromos rollert
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A plug-in Priusszal is ismerkedtünkToyota Prius
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • A Füstli 25. születésnapjára megújult csomagoláson már csak finom jelzés utal Magyarország egyik legnépszerűbb és legismertebb márkájára Gasztropress
  • A magyarok rendszeresen esznek virslit, mégsem tudják miből van egy kutatás szerint Gasztropress
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.