1000 rászoruló vacsorázhatott a Westend és a BBM jótékonysági programjának köszönhetően

Szombaton rendezték meg a Westend Tetőkertben az 1. Urban Ride közösségi jótékonysági eseményt 

Július 17-én 3 civil szervezet, a MOL Bubi és egy egész napos bringás jótékonysági és családi esemény vette birtokba a Westend három hektáros zöldfelületű Tetőkertjét. Az Urban Ride jótékonysági ágáról a Budapest Bike Maffia gondoskodott, míg a MOL Bubi, a Tudatos Közlekedők Egyesülete és a Sport43 közlekedéssel, egészségtudatossággal és fenntarthatósággal kapcsolatos programokkal érkezett. Az esemény és a szervezők célja az volt, hogy minél több embert vonjon be a közösségi jótékonykodásba, miközben a szórakozásra, sportolásra és tanulásra is jut lehetőség. 

Az érdeklődők reggel 10 és este 10 között bármikor bekapcsolódhattak a programokba. Az eseményre kilátogatók közül mintegy 70 ember csatlakozott a BBM csapatához az 1000 ember vacsorája elnevezésű szendvicskészítő programban, és sokan érkeztek gyümölccsel, vitaminokkal felszerelkezve is, hogy ezeket is eljuttassák a szervezők azoknak az embereknek, szervezeteknek, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Timelapse videó az 1000 ember vacsorája szendvicskészítésről

FOTÓK >>>

A nap számokban: 

A Westend és a Budapest Bike Maffia közös eseményén összesen 1000 darab szendvics készült el, 7 szervezethez jutott rengeteg vitamin, tisztítószer, illetve egyéb higiénés termék, amit 10 bringás segített elszállítani. 3 civil szervezet képviseltette magát, összesen 12 órán keresztül irányítva a figyelmet a jótékonyságra, a fenntarthatóságra és az egészségtudatosságra. 

A Westend Tetőkertjében megrendezett esemény létrehozásában közreműködött a Budapest Bike Maffia csapata, a MOL Bubi, a Tudatos Közlekedők Egyesülete és a Sport43. A dm és a Mogyi pedig a rengeteg vitaminnal, egészséges nassolnivalóval, tisztítószerrel és higiénés termékkel járult hozzá az esemény sikeréhez.