Gasztropress

Varázsold újjá a konyhát

Sötét, matt tónusok, fémes kiegészítők, nyitott polcok és még okosabb konyhagépek – minden évben izgatottan várjuk, hogy a bútor- és konyhagép-gyártó cégek milyen újdonságokkal rukkolnak elő. 5 szakértő segítségével most bemutatjuk azokat a friss irányzatokat, amik meghatározzák a 2019-es trendeket. Az izgalmas újdonságokat március 1-3. között közelebbről is szemügyre veheted a Budapest Arénában. Ünnepeld meg a tavasz első hétvégéjét egész napos konyhatervezési tanácsadással, válogass a legújabb konyhabútor tervek, kiegészítők és az innovatív konyhagépek között!

Bacsó Bori – Lakáskultúra

„Idén a konyha világa megtelik lélekkel és békével. Olyan hely lesz, ahol a száguldó napok után feltöltődhet test és lélek egyaránt” – vezeti fel a meghatározó irányokat Bacsó Bori, a Lakáskultúra szakértője. A fényes fehér helyett határozott, sötét, matt tónusok jönnek, a tavalyi év nagy kedvencét, a divatos szürke konyhabútorokat felváltják a mélykékek, zöldek és újra hódít a fekete. Jellemző, hogy két szín uralja majd a bútort: a sötétebb az alsószekrényeken, a világos a felsők frontjain jelenik meg.

„Az egész tér nagyon személyes lesz, ahol a járólap mintája igazán karakteres, a polcokra fotók, képek, utazásból hozott kerámiák, kézzel készített rézedények kerülnek, a székek merész kárpitokat kapnak.”

Egyre többen választanak kézzel készült kerámia vagy kő burkolatot a falra, ami kicsit nyersebb, de nagyon egyedi