Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Pre- és probiotikumokkal dúsított melegital-porokat fejlesztettek

Posted on 2019-04-152019-04-15 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Az egészségre pozitív hatással bíró pre- és probiotikumokkal dúsított melegital-porokat fejlesztett ki az elsősorban külpiacra gyártó pécsi Flexoco Termelő Kft. – hangzott el a német és dán tulajdonú cég telephelyén pénteken tartott projektzáró eseményen.

    A 2013 óta működő, 3000 négyzetméteres üzemében a cég csaknem 30 embert foglalkoztat. Az elsősorban melegital-porokat előállító vállalat több mint 700 millió forintból megvalósított kutatás-fejlesztési programjának részeként a termékek előállításához szükséges, agglomeráló-berendezést is beszerzett. A projektet a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) 507 millió forinttal támogatta.
  

  Ujhelyi Károly cégvezető közölte: a vállalat saját márkájú termékein túl partnerei részére poralapú, darabos és folyadék alapú termékek bérgyártásával is foglalkozik. 
  

  A cégvezető az MTI érdeklődésére elmondta, a jelenleg még kereskedelmi forgalomban nem kapható új melegital-poraik között találhatóak különféle  – köztük forró csokoládé – ízesítésű – glutén- és laktózmentes termékek, valamint pro- és prebiotikummal dúsított tejalapú italporok. A tervek szerint az új termékek idén kerülnek a piacra, azokat a többi között italautomatákba használják majd fel.
   

 A túlnyomó részben exportra dolgozó vállalt elsősorban a skandináv országokban értékesíti termékeit.
  

  A cég az MTI-hez eljuttatott tájékoztató szerint 2017-ben 1,8 milliárd forintos nettó árbevétel mellett 59 millió forint adózás előtti eredményt ért el.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:melegital-por

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A mértékletes ünnepi étkezésre hívja fel a figyelmet a diatetikus
Next Post: Végre gondtalanul élhetünk! Közép-európai gasztronómiai szövetség alakult Gödöllőn

Kapcsolódó anyagaink

  • Pezsgő Június Nagykóstoló a világ kétszáz pezsgőjével Gasztropress
  • Az immunrendszer erősítésért Gasztropress
  • Elvétve akad csak gond az árak csökkentésével Gasztropress
  • Sertésből kevesebbet, baromfiból többet vágtak a magyar vágóhidakon tavaly Gasztropress
  • A vitaminoknak is van karbonlábnyoma? Gasztropress
  • Karácsonyi menüsor a Brassóba közlekedő Corona InterCityn Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • A Volvo Trucks és a Boliden közösen állítanak forgalomba elektromos teherautókat a földalatti bányamunkák elvégzésére
  • 27 új Siemens Desiro ML motorvonat érkezik az ÖBB-hez
  • Újabb közlekedésrendészeti ellenőrzések
  • További funkciók és továbbfejlesztett technológia a Mercedes-AMG GLA és GLB számára
  • „Közlekedik a család” vetélkedő 2023-ban is
  • Huncut óda született az idősekhez cserihanna tollából!
  • Dinamikus adathalászat, smishing és a DNS-infrastrúktúrával való visszaélés – nem sci-fi, hanem a valóság
  • Itt a legelszállósabb zene PRIBELSZKI érkező korongjáról
  • A World Photography Awards 2023 nyílt pályázatának döntősei
  • A múlt héten megérkezett Ed Sheeran vadonatúj felvétele, az „Eyes Closed”
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Jövő kedden és pénteken tartják két metróállomás füstpróbáját
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Megérkezett hazánk első nők számára fejlesztett kávéja Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • Fókuszban a fenntartható táplálkozás Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Az éttermek 82%-a kínálja más nemzetek ételeit Gasztropress
  • Ideje megismerkedni a bisztronómiával Gasztropress
  • Körített túró Gasztropress
  • Különleges koktélversenyt zsűriz Solti Ádám és felesége, Berni Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.