Páratlan Miele stand a Konyhakiállításon

Taste of Quality – Egyedi formatervezésű standdal jelenik meg a Konyhakiállításon a Miele

A 2020-as Konyhakiállításra a Miele speciális, egyedi tervezésű standdal készült, melynek terveit a LOSZ-szal közösen tavaly ősszel kiírt pályázatra benyújtott 21 darab pályamű közül választottak ki.

A Miele „Konyhaálmok és Álomkonyhák” címmel még 2019 októberében írt ki pályázatot és kereste azt a LOSZ-tag tervezőt, aki a 2020-as Konyhakiállításra a standjukat megálmodja és megtervezi.

A projekt lehetőséget biztosított a tervezők számára, hogy a Miele Kft kiállítási standján keresztül saját terveiket bemutathassák, megvalósíthassák a kiírásnak megfelelően, azaz kreatív megoldásokkal megtölteni a kiállítóteret, ami formabontó, mai, egyedülálló, de mégis elegáns, és mely hűen tükrözi a márka értékeit. Azaz „Mindig jobbat, mindig jobban” – mindig ez a fejlődés motorja, az innováció motivációja. Így készülnek az egyre jobb Miele készülékek és általuk az egyre jobb ételek és végül így kerül a minőség az asztalra.

Óriási volt az érdeklődés, összesen 21 db pályamunka érkezett. Volt köztük extrém és kevésbé extravagáns is. A zsűri végül – a fantázianévvel ellátott moodboardok és a koncepcióterv áttanulmányozása után – egyöntetűen azt a megoldást választotta, amely ízléses, visszaadja a márka értékeit, és természetesen könnyen megvalósítható. A nyertes tervezőpáros Budai Ildikó és Sallak Andrea lettek, akik Taste of quality nevű pályaterve mentén a kiállítói stand végül formát öltött.

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy LOSZ és a tervezőpáros segítségével ilyen ámulatba ejtő és a Miele értékeit valóban tükröző egyedi standdal tudunk megjelenni az idei Konyhakiállításon, sok –sok látogatót bevonzva oda. Bízunk benne, hogy a jövőben is lehetőséget és teret tudunk adni a kreativitásnak hasonló pályázatokkal, amivel tulajdonképpen mindenki nyer.” nyilatkozta Papp Gábor, a vállalat értékesítési és marketing vezetője.