Nem maradnak kaja nélkül az e-sportolók! Ősszel érkezik az étteremszimulátor

A SÉF ÉLET: A MICHELIN ÚTMUTATÓVAL EGYÜTTMŰKÖDÉSÉBEN 2022 ŐSZÉN ÉTKEZIK KONZOLRA ÉS PC-RE EGY ÉTTEREMSZIMULÁTOR!

A NACON és a Cyanide fejlesztőstúdió örömmel jelenti be új szimulátorát a LIFE játékkínálatából: Chef Life: A Restaurant Simulator, a neves MICHELIN Guide közreműködésével. A vezetési és szimulációs játékélményt egyaránt kínáló Chef Life: A Restaurant Simulator elmeríti a játékosokat egy vendéglős életében. Csiszolniuk kell főzési készségeiket, irányítaniuk kell a csapatukat, és meg kell hozniuk a legjobb döntéseket letelepedésükhöz. A játék október 7-én jelenik meg PlayStation®5-re, PlayStation®4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch™-re és PC-re.

A francia Cyanide fejlesztőstúdió a realizmust a játék központi részévé teszi. Elkötelezett ínyencekként a fejlesztők meg akarták alkotni az első olyan főzőjátékot, amely újrateremti a vendéglős igazi életét.
A Chef Life-ban a játékosoknak biztosítaniuk kell a csúcsminőséget az összetevők, a felszolgált ételek és az asztali felszolgálás hatékony kezelése tekintetében, miközben figyelemmel kell kísérniük költségvetésüket, hogy javítsák éttermük hírnevét.
A csiszolt testreszabási rendszerrel büszkélkedő játékosok mintegy 80 francia és olasz étel közül választhatják ki avatarjuk megjelenését, a konyhai elemeket, az éttermi dekorációt, valamint a vásárlóknak kínált menüt. A kulináris és vállalkozói készségek elengedhetetlenek a vásárlók elégedettségéhez, de mindenekelőtt a játékos által elkészített ételek minősége teszi lehetővé, hogy megkapja a MICHELIN Guide Star-t.


Ezzel kapcsolatban a MICHELIN Guide, amely a gasztronómiai ajánlások nemzetközi referenciája, először egy videojátékban azt tanácsolta a Cyanide stúdiónak, hogy integrálja a játékon belüli mechanikát és tartalmat, amely valódi gasztronómiai kihívásokat kínál a játékosoknak. A Chef Life egy értékelési rendszert tartalmaz, amely tükrözi a játékos ambícióit és kiválóságát. A játékosnak mindent meg kell tennie, hogy kielégítse a legigényesebb vásárlókat, hogy megszerezze a híres kalauz MICHELIN-csillagát, és éttermét a konyhája minőségének köszönhetően kötelező látogatási hellyé tegye!

A Chef Life: A Restaurant Simulator 2022. október 7-én lesz elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ és PC platformokon.

Adja hozzá a Chef Life : A Restaurant Simulator-t a Steam kívánságlistájához

Itt megtalálhatja a Chef Life : A Restaurant Simulator összes mesterét