Mindennapi öröm – a szeretettel teli palacsinták

Lepje meg szerelmét vagy szeretett családját Valentin-napon: készítsen valami hagyományos, de mégis ünnepi ételt. Talán nincs is olyan ember a világon, aki ne szeretné a palacsintát. Gyorsan elkészíthető, és sok egészséges változatuk van. Egy ilyen mesés reggeli biztosan megmelengeti a szívet és szeretettel indítja a napot!

A Tefal Unlimited palacsintasütővel (G2553872) a legcsodálatosabb palacsintákat készítheti el olaj és zsír hozzáadása nélkül. Hagyományos édes vagy sós variációban, de akár rozs-, tönköly- vagy mandulalisztből is készülhetnek. A kreativitásnak semmi sem szabhat határt. Az új Titanium Anti-Scratch tapadásmentes felület akár hatszor karcállóbb*, mint más Tefal tapadásmentes felületek, és az aljzata minden főzőlappal kompatibilis. Amikor a serpenyő eléri a sütéshez ideális hőmérsékletet, a Thermo-Signal kijelző (a serpenyő közepén lévő, jól megszokott piros kör, új designjában homokóra alakú) megváltoztatja a színét, és az óra eltűnik. Ez azt jelzi, hogy a serpenyő elérte a sütéshez szükséges tökéletes hőmérsékletet. A Thermo-Fusion alj rendkívül gyorsan felmelegszik, és egyenletes hőeloszlást biztosít a tökéletes sütéshez. A tapadásmentes felület kényelmes főzést és gyors tisztítást tesz lehetővé.

*Belső kopásvizsgálat

Az új sorozat a serpenyők széles választékát kínálja különböző méretekben és típusokban: a nagyszerű reggelihez elengedhetetlen palacsintasütőtől, a steak serpenyőn át az ázsiai finomságok elkészítéséhez használatos wok serpenyőig. Praktikus segítők, amelyek egyetlen konyhából sem hiányozhatnak. A tapadásmentes lábasok és serpenyők lehetővé teszik, hogy minimális zsiradékkal vagy teljesen zsiradékmentesen készítse a finomságokat, anélkül, hogy az ételek a serpenyőhöz ragadnának.