Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Megújul és prémium kategóriába lép a Kozel

Posted on 2019-02-062019-02-06 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A világban zajló sörforradalom alaposan átformálta a magyar fogyasztók ízlését is. Hódítanak a változatos ízű, magas minőségű sörök. Erre reagálva a világon a legnagyobb mennyiségben értékesített* cseh márka, a Kozel idén januártól megújul és Kozel Premium lager névvel válik  elérhetővé a magyar piacon.

Sörforradalom tört ki az elmúlt néhány évben a világon, így Európában is. A fogyasztók megkedvelték a változatos ízeket, a magas minőségű termékeket, fontosnak tartják az italok származási helyét is. A cseh sörök egyértelműen ezen folyamatok nyertesei, hiszen minden ponton megfelelnek a megváltozott igényeknek. A fogyasztók készek több pénzt áldozni a minőségi termékekre, így a cseh főzdék javarészt prémium és szuperprémium kategóriájú termékei sikeresen hódítanak a piacon. A különféle cseh sör márkák közül a Kozel márka  számít a legtöbbet vásárolt márkának Csehországban** és az egész világon*. Népszerűségét jól mutatja, hogy több mint 100 cseh és nemzetközi szakmai elismerés büszke tulajdonosa. Volt már az Év Cseh Söre, több érmet is elhozott a World Beer Awards-on, de nyert például Ausztrál Nemzetközi Sör Díjat is.

Hasonló folyamatoknak lehetünk szemtanúi Magyarországon is. A hazai vásárlók is nyitottak arra, hogy új dolgokat próbáljanak ki, ezért nálunk is előnyben részesítik a gazdagabb ízvilágú prémium és minőségi söröket. A világ más részeihez hasonlóan a cseh sörök rendkívül népszerűek Magyarországon is, piaci részesedésük egyre nagyobb. Kedveltségüknek elsősorban az az oka, hogy megtestesítik a kiváló minőséget, valamint a legszebb sörfőzési hagyományokat. A gazdagabb ízvilágú sörök iránt mutatkozó keresletre reagálva a Dreher Sörgyárak úgy döntött, hogy 2019. januárjától Magyarországon is piacra dobja a Kozel Premium lager sörét, váltva a Kozel svetly-t. A vállalat stratégiájának egyik sarokköve a prémiumportfólió bővítése, amelynek fontos lépése a Kozel márka megújítása és prémium kategóriába emelése.

A terméknek magasabb az extrakttartalma (11,25 B°) és az alkoholtartalma (4,6 %) a Kozel svetly-hez képest, így ezeknek köszönhetően a Kozel Premium lager testesebb, habosabb és sötétebb színű. Kóstolva gazdagabb, karakteresebb ízekkel találkozik a fogyasztó. Vojtěch Homolka sörmester így jellemzi: „A Kozel Premium lager közepesen malátás sör, kiegyensúlyozott ízvilága rendkívül ihatóvá és kellemesen friss ízűvé teszi.”

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Pages: 1 2
Miteszel Tags:alkohol, Dreher Sörgyárak, Kozel, sör

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Most már tényleg lenyugodhatunk! Elkészült Magyarország első Gasztro Körképe
Next Post: Café Párisi a Lotz-teremben

Kapcsolódó anyagaink

  • Megújul Magyarország egyik leglátogatottabb bevásárlóközponti ételudvara Miteszel
  • Mandulás-narancsos pulykamelltekercs Gasztropress
  • Muti a vacsorád Miteszel
  • Diós-narancsos kekszgolyók Gasztropress
  • 84 tonnával kevesebb műanyag a SPAR logisztikai központjaiban Miteszel
  • Rejtélyes eredetű sörtörténeti ereklyét mutattak be a Dreher Söripar Emléktárban Miteszel
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Először kaptak Michelin-csillagot vidéki magyar éttermek Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • Az ünnepek alatt is figyelni kell a táplálkozásra Gasztropress
  • Nem mindegy, mit zabálsz! Milyen étel illik a vezetéshez? Gasztropress
  • Megkezdődött a táplálkozás és hidratáció nemzetközi hete Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 díjat Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.