Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Kihirdették a Farsangi Étkek és Italok győzteseit

Posted on 2019-02-232019-02-23 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Miskolcon a hideg ellenére is meleg hangulat van!

A Becherovka Miskolci Farsang első napján a hideg idő ellenére is rengetegen voltak Miskolc belvárosában, sőt a késő esti órákban a koncerteken és egyéb programokon is nagyon sokan mulattak.

A háromnapos rendezvény a belvároson végig menetelő farsangi felvonulással vette kezdetét péntek délután, amikor a hűvös, jeges szél ellenére is szinte alig lehetett mozdulni a nézelődőktől. A majorette-ek, a gomba és béka jelmezbe bújt gyerekek, a gólyalábas mutatványosok, dobosok fantasztikus hangulatot varázsoltak, sőt a villamos sínek mentén végigvonult a Miskolci Egyetem diákjai által “átszerelt” elektromos Bogár autó is. A mulatság később is folytatódott, a belváros különböző pontjain csaptak a húrok közé a zenészek, akik kivétel nélkül sok embert vonzottak maguk köré.

A Salkaházi farsang programjai főleg az idősebbek körében voltak népszerűek, de a fiatalok is szép számban érdeklődtek a fellépők iránt: Karcagi Nagy Zoltán sztárnak számít ebben a stílusban, de mellette Delhusa Gjon is nagy tapsot kapott. A két színpadon koncertjein is teltház volt, többek között a Triász, a Tátrai Band és  a Paddy and the Rats rengeteg rajongót vonzottak.

Az első napon már megszülettek a Farsangi Étkek, illetve Farsangi meleg italok (forralt bor és meleg ital kategóriában) versenyének eredményei is. Az árusok három kategóriában mérethették meg magukat, melyet a zsűri tagjai szakmai szempontok alapján pontoztak. Az első három helyezett mind a három meghirdetett kategóriában oklevelet, illetve nyereményt vehetett át a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és Miskolc város felajánlásával. Többek között egy molinót, mely az installációs helyük oldalán jelzi, hogy megnyerték az adott versenyt, ezzel hirdetve termékük kiváló minőségét.

A díjakat Szegediné Tóth Anett kabinetvezető asszony, a Nemzeti Agrárgazdasági kamara részéről, illetve Dr. Sömjéni Éva Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviseletében adták át. A Farsangi Étkek versenyének győztese a Végállomás Bistorant “kompozíciója” lett, egy  Vékonyan szeletelt sült malacoldalas kovászos naan kenyérben, lilakáposzta ” salátával” sült sütőtökkel, tökmagpesztóval.  A Farsangi meleg italok versenye forralt bor kategóriájának első helyezettje az Epermester pincészet –Forralt Eperbora let, a Farsangi meleg italok versenye meleg ital kategóriájának legjobbja pedig a Fesztiválgyár Vörös puncsa lett.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Becherovka Miskolci Farsang, Csordás Tibi, Deák Bill Gyula, Delhusa Gjon, Disco Express, Fehér Ádám Duó, Gáspár László, Karcagi Nagy Zoltán, Kovács Kati, László Attila, Magyar Rózsa, Paddy and the Rats, Péterfy Bori & Love Band, Salkaházi Farsang, Takáts Tamás Blues Band, Tátrai Band, Török Ádám, Triász, Varga Miklós, Vastag Csaba, Wolf Kati

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A cukrozott italokra kivetett adók nyomán felére csökkent fogyasztásuk Kaliforniában
Next Post: Hogy válaszd ki a tökéletes kést?

Kapcsolódó anyagaink

  • Kövi Pál (1924–1998) – focistából az elit vendéglósa Gasztropress
  • Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormánnyal a Kométa Gasztropress
  • A Spar tovább csökkenti műanyag-felhasználását Gasztropress
  • A SPAR bio hamburgert hívott vissza Gasztropress
  • Közösen készítik el az Összetartozás borát a Kárpát-medence magyar borászai Gasztropress
  • Kenyér Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Az autógyártók közül a Toyotának van a legtöbb női vásárlója
  • 2023-ban számtalan program várja az élménymotorozás szerelmeseit
  • Eredeti alkatrészek gyors és öreg Toyotákhoz
  • Így változik a parkolási rend a PENNY egyes áruházainál!
  • Lezárásokra kell számítani a Puskás Aréna környékén
  • Parov Stelar Debrecenben
  • Egész évben a PENNY-vel főzhetnek
  • Így vészeld át az óraátállítást!
  • Ismét mozikban a Veszett a világ
  • Ezek az idei év fitnesztrendjei
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Táborfalván tesztelik a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket
  • A Mustang név “meggyalázása” jól teljesítette IIHS töréstesztet
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Café Párisi a Lotz-teremben Gasztropress
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Cukkinis pulykamelltekercs Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress
  • Körített túró Gasztropress
  • Sült zöld spárga saláta zöld istennő öntettel Gasztropress
  • Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt? Kinekeszelma

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.