Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Kalóriaszegény brownie

Posted on 2020-04-242020-04-23 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Hozzávalók 9 szelethez:

8,5 dkg liszt, 3 dkg kakaópor, 2 tk. sütőpor, 2 tojás, 7,5 dkg eritritol, 20 dkg almaszósz

Elkészítés:

1. A lisztet, a kakaóport, a sütőport és egy csipet sót tálban összekeverjük.

2. A tojásokat felverjük az eritritollal, hozzáadjuk az almaszószt, majd a belekeverjük a száraz alapanyagokat is.

3. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Egy 20×20 cm-s formát kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát, majd kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Munka: kb. 20 perc

Fogyasztható: kb. 1 óra múlva

1 szelet: 75 kcal

Tipp: Almaszósz kapható a diszkont üzletekben Almamus néven, de készíthetünk otthon is. Kevés vízben megpároljuk a megtisztított almát, péppé törjük, és alaposan elpárologtatjuk a levét.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Miteszel Tags:Kalóriaszegény brownie

Bejegyzés navigáció

Previous Post: A Cyberg részesedésszerzést tervez a Coffeeshop Companyban
Next Post: Átlagos lehet az idei szamócatermés, májusban várhatóan csökken az ára

Kapcsolódó anyagaink

  • Elindult az ország első környezetbarát ételrendelő szolgáltatása Gasztropress
  • Kutatás indult a középkori magyar sörfőzés hagyományának felélesztésére Miteszel
  • Újabb “mérföldkőhöz” érkezett a magyar haltermelés Gasztropress
  • Új üzemcsarnokot adtak át az Urbán Édesipari Termékgyártó Kft.-nél Rétságon Gasztropress
  • #csakaketo – Ebédre avokádó cézár saláta (dupla adag) Gasztropress
  • Balássy Betty és Varga Feri nem fér meg együtt a konyhában Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Körített túró Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress
  • Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai Gasztropress
  • Az óbudai Málna The Pastry Shop az ország legjobb cukrászdája Gasztropress
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress
  • podGasTroll – Laktató ebédet, gyorsan Gasztropress
  • Húsvéti menü okosan! Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.