Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Idén korábban indult a grillszezon

Posted on 2020-07-252020-07-25 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Ugrásszerűen megnőtt a kereslet a grilltermékek iránt a Praktiker áruházakban. A Praktiker évről évre egyre bővebb kínálattal reagál a növekvő igényekre, 2020-ban már csaknem 150 féle terméket forgalmaznak ezen a területen.

„A grillszezon általánosan májustól kora őszig tart, ám idén a koronavírus világjárvány miatt az elmúlt évekhez képest hamarabb fordult a vásárlóink figyelme a szabadtéri ételkészítés felé. Az éttermek bezárásával egyre többen kezdték el a szokásosnál hamarabb az ételeket különféle grilleszközön elkészíteni. Ez a mi forgalmunkban is jól láthatóan megjelent, erre reagálva mi is nagyobb árukészletekkel töltöttük fel a profi és amatőr szakácsok számára az áruházakat” – mondta Nagy Szilvia kategóriamenedzser. Hozzátette: a Praktiker az értékesített termékek darabszámát tekintve a tavalyi évhez képest kommuláltan 10%-os növekedést realizált a szegmensben. Bizakodásra ad okot, hogy az eladott termékek darabszáma idén májusra közel 40%-os növekedést ért el előző évhez képest a kék-sárga barkácsáruházakban, illetve a webshopon.

A Praktiker hálózatában jelenleg csaknem 150-féle grillezéshez, otthoni kerti sütés-főzéshez kapcsolódó eszköz kapható. A beton és kőgrillek mellett jelentős választék van faszenes és gázgrillekből is. Az elmúlt időszak újdonságai a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő smokerek, amelyek lehetővé teszik a húsok alacsony hőmérsékleten való „füstön sütését”. Ezzel a módszerrel marhaszegy, sertés- és marhaoldalas, pulled pork, de akár egész csirke is remekül elkészíthető kis odafigyeléssel.

A kerti sütésekhez kiválóan használható minőségi eszközökből – például csipeszekből, rácsokból, nyársakból, tűzgyűjtő eszközökből – több mint 70-féle található a Praktiker kínálatában. A vásárlásnál ma már egyre fontosabb szempont a használati kényelem. Ezért a grillezéshez, BBQ-hoz szükséges eszközök közül egyre keresettebb az elektromos grillgyújtó, amellyel kényelmes és gyorsan beizzítható a faszén. Az idei év új terméke az instant grillfaszén, amely az egyik legkényelmesebb tüzelőanyag: a begyújtástól fogva negyedórán belül már készen is áll a grillezésre.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:grill, grillszezon, Praktiker

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Jót tesz a szívnek a csokoládé
Next Post: Az elmúlt ötven év legrosszabb méztermése várható idén

Kapcsolódó anyagaink

  • 15,6%-os növekedés és 915,7 milliárd forint forgalom a SPAR-nál 2022-ben Gasztropress
  • Jogsértőek a Naturseptin nyalóka és rágógumi reklámjai Gasztropress
  • Sokmilliárdos forgalmat generál a grillszezon Gasztropress
  • Elkészült a pécsi egyetem borászati kutatóintézetének első pezsgője Gasztropress
  • Egészséges ételkészítés kellemetlen szagok és sütőolaj nélkül Gasztropress
  • Szalmonella miatt visszahívja tojásait Lölőke Gasztropress
A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
2023. október
hKscpsv
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
« szept    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • Az új Honda CRF1100L Africa Twin és Africa Twin Adventure Sports még szebb, még erősebb és még praktikusabb
  • Citroen 2CV 1950
  • Wirtmann új motorral indul a bajnoki döntőn
  • Luxusautót faragtak a legnagyobb melós Toyotából
  • Elektromos Honda N-Van e: Japánban debütál 130 mérföldes hatótávval
  • Robosztus kiberbiztonság kisvállalkozásoknak
  • Hasznos appok az Őszhöz
  • Egyre több magyar munkavállaló próbál szerencsét külföldön
  • Csütörtöktől mozikban A 999-es szoba
  • Újabb rekordot döntött a Budapest Park
  • Van képünk hozzá (23.10.04.) –   Subaru Crosstrek
  • Van képünk hozzá (23.10.03.) –   Nissan Concept 20-23
  • A McLaren Speedtail által inspirált gitár a tökéletes múzsa
  • Van képünk hozzá (23.10.02.) –   Toyota APM Shuttle Cat Bus
  • Jobb, mint a Lego? A MEGA Barbie Corvette klasszikusan menő, és előrendelhető
  • Egy kerékcseréről készült videó Turán tesztélményt hozhat a szerencsésnek
  • Elindult a Rail Cargo Group tesztvonata Bécs és Kijev között
  • Csomós Mixiék a Diósgyőr ralin teszteltek az Eb-futamra készülve
  • A Valhalla hibrid szuperautó első prototípusának tesztelése még idén megkezdődik
  • A legjobb üzemanyag fogyasztással rendelkező tehergépkocsi a Scania Super
  • Sanyiék a Casio G-Shock DWE-5600HG-1ER “óracsaládra” is rácsodálkoztak
  • Anitával és Sanyival a Toyota Corolla Crosst is körbejártuk
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Világraszóló szenzációról podcastolunk
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • Az Eucharisztikus Kongresszus süteményének szaloncukor verziója nyerte el Az év szaloncukra 2021 díjat Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • Cukkinis pulykamelltekercs Gasztropress
  • Az elmúlt hét gasztroposztja – is lehetett volna… Kinekeszelma
  • Ne főzz külön mindenkinek, használd inkább az egységes alapanyagrendszert! Gasztropress
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • A BiOrganik Kft. visszahívta Naturmind fekete szezámmagját Kinekeszelma
  • Házi túrórúd recept Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.