Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Felkészült a grillszezonra a SPAR

Posted on 2019-04-102019-04-09 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp


A tavaszi időjárással egy időben ugrásszerű keresletnövekedés tapasztalható a SPAR grilltermékei iránt. A SPAR a tőkehúsok, a fűszerezett és érlelt húsok, illetve a húskészítmények és a grillsajtok kínálatát is bővíti évről évre.


„A SPAR áruházaiban évek óta növekszik a szezonális grilltermékek iránti kereslet a tavasztól kora őszig tartó időszakban. A minőség a grilltermékek tekintetében is egyre fontosabb a vásárlóknak, ezért a SPAR folyamatosan szélesíti választékát. Idén a bővülést leginkább a saját márkás termékek továbbfejlesztésével érjük el. Büszkeségre ad okot, hogy évről évre egyre több hazai beszállítóval, gazdálkodó családdal dolgozunk együtt, és ahol lehet, a külföldi húsárukat vagy akár a grillfűszer készítményeket színvonalas hazai termékekkel váltjuk ki” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.


A SPAR Regnum húsüzeme 24 fűszerezett grilltermékkel készül az idényre. Ezek között a hagyományos, illetve az ínyenc ízvilágú húsáru egyaránt megtalálható. A kínálatban a klasszikus és a legkeresettebbnek számító sertéstermékek mellett a fűszerezett bárány- és borjúhúsok is szerepelnek. Szintén népszerűek a vörös húsok, különösen a prémiumkategóriás Regnum marhából, az Angus érlelt marha steakből, illetve a három ízben kapható érlelt Angus sous-vide marhacomb steakből kerül egyre több a vásárlók kosaraiba. Az eladási listát a hagyományos ízesítésű készítmények vezetik: a grillfűszeres húsoknál a magyaros, a fokhagymás és a csípős ízek dominálnak. A fogyasztók nyitottak az újdonságok iránt is, többen tesznek próbát például a pikánsabb juharszirupos vagy a sörös ízesítéssel. A fűszeres baromfitermékekből a 2019-es szezonban a SPAR 17 csirketerméket kínál 11-féle ízesítésben, ezek között a legnépszerűbb árucikknek a gyorsan elkészíthető mellfilé számít. Az ízek között a magyaros és a füstösebb, barbecue viszi a prímet, előbbiből öt, utóbbiból három típussal várják a vásárlókat.


A SPAR ebben az évben is számos újdonsággal gazdagítja húskészítmény választékát, főleg a sajátmárkás termékeinek kínálatát bővíti. Az idei, negyven tételből álló grilláru készletben a kedvező árfekvésű termékek mellett növekszik a prémiumkategóriás kínálat is. A fogyasztók elsősorban a klasszikusan magyar ízvilágú paprikás és csípős készítményeket részesítik előnyben, hasonlóan magas kereslet mutatkozik a sajtos termékek iránt. Jó ideje megfigyelhető tendencia, hogy a vásárlók a népesebb összejövetelekre a nagyobb családi vagy party kiszerelésű árukat veszik inkább. Egyre fontosabb a kényelmi szempont is: sokan vásárolják az előkészített termékeket is, amelyekkel időt takarítanak meg, amit a szeretteikkel és a barátaikkal tölthetnek.


Grillezéskor sokan egészítik ki a sülteket sajtokkal, ezért a SPAR több típusú grillsajtot is kínál, többek között hagyományos, a sütéshez ideális – magasabb olvadáspontú – halloumi típusú, valamint scamorza és camembert sajtot. A legtöbb közülük a natúr és a chilis ízesítésűből fogy.


A kerti konyha nélkülözhetetlen kellékei a minőségi grillfűszerek és salátaöntetek. A húsok pácolásához és sütéséhez a vásárlók számos, a különféle húsfajtákhoz illő keveréket találnak az áruházak polcain, de évről évre emelkedik a grillezett zöldségek ízesítéséhez használatos fűszerkeverékek kereslete is. A grillsók között a klasszikus ízű mellett egyre kedveltebbek a mustáros, a mézes, a BBQ-s és a csípős ízű termékek, illetve a praktikus, őrlőfejes fűszerek, borsok és chilik. Hasonlóképp érezhető a SPAR hálózatában igen széles választékban hozzáférhető grillszószok iránti megnövekedett igény. A SPAR kínálatában egyaránt szerepel a poralapú joghurttal vagy olajjal elkészíthető salátaöntet, illetve a különféle ízesítésű kész öntet. A vásárlók legjobban a cézársaláta-ízesítésű termékeket kedvelik, de szívesen fogyasztják a fokhagymás és a kapros önteteket is. A kész salátaönteteken kívül a grillszezonban megfigyelhető a különböző saláta- és balzsam-ecetek keresletének növekedése. A SPAR ügyel a speciális étrendet igénylő fogyasztókra, ezért a választékában gluténmentes salátaöntetről is gondoskodik.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:grillszezon

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Megérkezett az XS™ RHODIOLA PLUS szuperhatékony étrend-kiegészítő
Next Post: Már lehet nevezni az Országos Borversenyre

Kapcsolódó anyagaink

  • “Az évszázad szakácsa” 75 éve született Gasztropress
  • Céklás töltött tojás Gasztropress
  • Az aludoboz a jövő! Gasztropress
  • Bárány, tojás, sütemény – húsvéti étel- és italparádé itthon és világszerte Gasztropress
  • Idén is van magyar vonatkozása a filmvilág legjelentősebb díjátadó gálájának Gasztropress
  • A CoQ10 lehetséges exogén forrásai és bevitele Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Halálos motorosbaleset Dányban
  • A biztonsági öv használata mellett kampányol a rendőrség
  • Sűrűbben jár a 105-ös busz és a 178-as busz is segíti az átjutást a Lánchídon
  • Fölényes kettős győzelmet aratott a Toyota a Sebring 1000 mérföldesen
  • Folytatódik a kerékpárút-építés Lentiben
  • Stílusos technológia – avagy mitől lesz divatos az okoseszközünk?
  • A magyarok több mint háromnegyede nyitott a használt termékek online vásárlására
  • Ismét nyelvi tudatosságot fejlesztő pályázatot hirdetnek diákoknak
  • A mai fiatalok sem az anyatejjel szívják magukba a digitális tudást
  • FISH!: “Maradunk a nem létező középen”
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • Van képünk hozzá (23.03.20.) – Can-Am Outlander
  • Alonso visszakapta harmadik helyét
  • Online IQ-próbatesztet is kitölthetnek a szellemi kalandra vágyók
  • Jeep Wrangler IIHS törésteszt
  • Tesztelj chat-et!
  • A Tesla Model Y jól teljeített az IIHS törésteszten
  • Az MG4 hatótávja több nemzetközi szakújságírók által végzett teszten is bizonyított
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Röviden a Nissan Townstarról
  • Videóval “megspékelt” podcast érkezett a Nissan e-Power hajtásról
  • Házi túrórúd recept Gasztropress
  • Cukorszünet Gasztropress
  • Különleges koktélversenyt zsűriz Solti Ádám és felesége, Berni Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • És, ez, nem vicc!!! Miseborral segíti Magyarország az ukrajnai hívő közösségeket Gasztropress
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress
  • Csak a Mentes Őszi Vásár Gasztropress
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.