Ez lenne a tökéletes ajándék könyvmolyoknak és nassolóknak

Könyves előfizetéses doboz indult 

Legfőképp a könyvmolyok és a nassolni szeretők figyelmébe ajánljuk a Booksy Box néven elindult, az olvasást népszerűsítő új, magyar, havi rendszerességgel megjelenő dobozt. 

A koncepció egyszerű: a Booksy Box minden hónapban kiválaszt öt különleges, új megjelenésű könyvet. A vásárlók pedig hónapról hónapra eldönthetik, hogy ezek közül melyik könyv kerüljön az aktuális dobozukba. És mitől lesz az egész még jobb? Természetesen attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolnak a dobozba a havi könyv mellé. Így tényleg teljes lesz az olvasás élménye.

Az „előfizetéses” szócskától nem kell megijedni, természetesen egyszeri doboz is rendelhető, és az előfizetések is bármely hónapban szüneteltethetők vagy lemondhatók, kötelezettségek nélkül. 

A Booksy Box különlegessége a már ismert meglepetésdobozokkal szemben, hogy nem „zsákbamacskát” árulnak, ugyanis a dobozba kerülő könyvet mindenki maga választhatja ki. Természetesen úgy is dönthetünk, hogy nem döntünk, és inkább meglepetés legyen, hogy mi kerül a dobozunkba. 

„Küldetésem egyszerű: minél több emberhez eljuttatni az olvasás örömét és segíteni felfedezni a legjobb új könyveket. Számomra nincs nagyobb öröm, mint egy új könyv felfedezése, amibe teljesen belemerülhetek – és ezt mindenkivel meg szeretném osztani. Minden hónapban öt különböző műfajú könyvet választok, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt.” – emelte ki a Booksy Box alapítója.

Így a karácsony közeledtével érdemes megjegyezni, hogy a Booksy Box ajándékkártyákat is árul, mi ennél nem sok jobb ajándékot tudunk elképzelni olvasni szerető barátainknak.