Életmódváltáshoz Tefal Easy Fry Grill & Steam

A gyermekkorunkat leszámítva talán minden év végén megfogadjuk, hogy jövőre most aztán tényleg könnyedebb léptekkel haladunk majd előre. Annyiszor fogtunk már bele. De hányszor sikerült is az életmódváltás? Ebben az évben a Tefal márkával viszont biztosra megyünk. Mert segítő kezet, pontosabban konyhai segítőt nyújt nekünk, az Easy Fry Grill & Steam képében. Egy multifunkcionális készüléket, amely végre egyszer és mindenkorra segít a helyes étkezési szokások kialakításában, és ráadásul rengeteg időt spórol meg nekünk. A felszabadult időnket pedig végre a természetben való egészséges mozgásnak szentelhetjük, amire eddig szinte sosem volt elég időnk.

Forrólevegős sütő, grill és párolás, egyetlen kompakt készülékben! Az Easy Fry Grill & Steam FW2018 konyhai design darab gyakorlatilag bármilyen hozzávalóval megbirkózik, és a hagyományos készülékekhez képest töredék idő alatt és kevesebb kalóriával finomabbá varázsolja azt! Az Easy Fry Grill & Steam forrólevegős sütő kevés olajjal vagy anélkül készít sült krumplit, csirkefalatkákat, sült húst, halat vagy grillezett zöldségeket. Aki egészségesen étkezik, annak elengedhetetlen egy jó párolóedény, így az Easy Fry Grill & Steam készülékből sem hiányozhat ez a funkció. Főzhet a 7 automatikus program segítségével, elkészítheti a digitális szakácskönyv 30 inspiráló receptjét, vagy a főzési módok és a 80 és 200 Celsius-fok közötti hőmérséklet-beállítások kombinációjával kedvére alakíthatja alapanyagait, mindezt egyetlen készülékkel!

Az Easy Fry Grill & Steam 3 az 1-ben forrólevegős sütő minden készítési módja teljes értékű. Minden egyes funkció, az Extra Crisp Lid technológiával történő sütés, a grillezés és a párolás is megfelel a legigényesebb szakácsok elvárásainak. Ugyanakkor, mint minden Tefal készülék, intuitív vezérlésének köszönhetően azok is gyorsan és egyszerűen tudnak egészséges és jó ételeket főzni, akik nem minden idejüket szeretik a konyhában tölteni. A multifunkciós Easy Fry Grill & Steam edénnyel ez lehetséges. A készüléket nem kell előmelegíteni, a program beállításának pillanatától kezdve főz, amivel időt és energiát takarít meg. Térfogatának köszönhetően egy nagy családot is jóllakat, de kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet.

Az elmúlt két év mindannyiunk számára világossá tette, hogy ami igazán fontos, az az egészségünk, és szeretteink egészsége. 2016 és 2019 között a Tefal márka már részt vett a Cook2Health klinikai vizsgálatban, amely megerősítette, hogy a Tefal készülékek használata hosszú távon javítja az étkezési szokásokat. A világ jelenlegi történéseinek köszönhetően ismét előtérbe került az ételeink otthoni elkészítése, mely ha egészségesen történik, akkor a testsúlyunk optimalizálásához és az immunitásunk erősítéséhez vezet. A tanulmány többek között egy egészséges és fenntartható receptlistát eredményezett, amely a hasznos összetevők (hüvelyesek, gyümölcsök, zöldségek) mennyiségének növelésével, és ezzel szemben az állati fehérje, a zsír és a só csökkentésével alakult ki. A digitális szakácskönyv, amely az új Easy Fry Grill & Steam része, szintén ebből a listából merít.