Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Egymilliárd forintos beruházással fejlesztette badacsonyörsi palackozóját a Varga Pincészet

Posted on 2019-12-082019-12-06 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

     Egymilliárd forintos beruházással állított üzembe modern, a palackok tisztaságát, épségét és a töltési szintet is ellenőrző gépsort a Varga Pincészet badacsonyörsi üzemében.

    A Varga Pincészet tulajdonosa, Varga Péter arról tájékoztatta csütörtökön az MTI-t, hogy az uniós forrásból finanszírozott, automatizált gépsor óránként 14 ezer darab – a korábbinál 40 százalékkal több – palack töltésére képes, 30 százalékkal alacsonyabb létszám mellett. Nagy előnye a berendezésnek az is, hogy képes ellenőrizni a palackok megfelelő lezárását is – tette hozzá.

    Felidézte: az elmúlt 4 év alatt mintegy 3 milliárd forintos fejlesztés volt a cégnél, ezen belül több mint 2 milliárd forintból bővült a szőlőfeldolgozó-, erjesztő- és bortároló kapacitás az egri borvidéken lévő feldebrői birtokon.


    A Varga Pincészet Kft. 1993-ban alakult, 200 hektár szőlőültetvénye van országszerte, ebből 125 hektár Badacsony környékén, 20 hektár Balatonaligán, 55 az egri borvidéken. A feldolgozóüzemek a badacsonyi és egri borvidékeken vannak. A pincészet 2018-as árbevétele megközelítette az 5 milliárd forintot, az alkalmazottak száma 186. A nyilvános cégadatok szerint a  Kft. tavalyi adózott nyeresége meghaladta a 150 millió forintot, az egy évvel korábbi 161 millió forint után.


    Több mint egy évtizede a Varga Pincészet értékesíti Magyarországon a legtöbb palackos bort, 2018-ban 14 milliót – fűzte hozzá a tulajdonos.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Varga Pincészet

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Kbszttl újagondolt tejbegríz, fahéjjal szórva
Next Post: A Spar tovább csökkenti műanyag-felhasználását

Kapcsolódó anyagaink

  • Tropán alkaloid szennyezettség miatt hívtak vissza több terméket Gasztropress
  • Növelni kellene a juhhús fogyasztást Gasztropress
  • 14. alkalommal indul el az élelmiszer-feldolgozás seregszemléje Gasztropress
  • Muffinok eperrel és magvakkal Gasztropress
  • Pörög a Coop Rally Gasztropress
  • Rozmaringos csirke sült retekkel, répával Gasztropress
2023. március
hKscpsv
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Egy nap alatt három primitív sz@rházi 
  • Ismét üres volt a feleslegesen lezárt #KariGeri rakpart
  • A Toyota uralja az elektrifikált járművek eladási toplistáját az Egyesült Államokban
  • Pofátlan(TAN)ítás Budapesten
  • Több mint 15 millió forint bírságot szabtak ki a buszsávot jogosulatlanul használó autósokra
  • Megjelent a New Fossils új dala
  • „Hozzáférés elutasítva”
  • Együttműködés, hatékonyság és lenyűgöző teljesítmény
  • Most vagy először szemüveges?
  • LEO-műholdak
  • Van képünk hozzá (23.03.28.) – Újabb mentőautók beszerzésére nyílt lehetősége a mentőszolgálatnak
  • Van képünk hozzá (23.03.27.) – Lexus ROV
  • Van képünk hozzá (23.03.26.) – Peugeot 508 SW
  • Van képünk hozzá (23.03.25.) – Silk FAW Hongqi S9
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • A Hyundai Palisade gyengén szerepelt az IIHS törésteszten
  • Az internetes csalásokra is felhívja a figyelmet az országos pénzügyi teszt
  • A távoli északon teszteli az Audi a Q6 e-tron szériaközeli prototípusát
  • A gyári BMW-csapattal tesztelt Kovács Bálint
  • A Mazda CX-9 gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • A hét mondása a facebook-ról :-D Gasztropress
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • A legtöbb virsli decemberben fogy Gasztropress
  • Jön a Táplálkozás és Hidratáció Hete Gasztropress
  • Mautner Zsófi főzelékeit ízlelgette a világhírű séf Gasztropress
  • Először kaptak Michelin-csillagot vidéki magyar éttermek Gasztropress
  • Különleges koktélversenyt zsűriz Solti Ádám és felesége, Berni Gasztropress
  • A  betegeknek nem javasolt a böjt Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.