Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Barátok közt sülve-főve a karácsonyfa alatt

Posted on 2019-12-092019-12-09 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Vajda Pierre et al. Barátok közt sülve-főve

„A főzés igazi közösségteremtő tevékenység. Ezt a könyvet azoknak szánjuk, akik hisznek ebben a közösségteremtő erőben, és szeretnek főzni barátok közt, barátoknak. Jó étvágyat kívánunk!”
Vajda Pierre

Ez nem csak egy szakácskönyv, ez egy gasztrokaland! Az olvasók belepillanthatnak a szereplők igazi életébe és étkezési szokásaiba. 20 ínycsiklandó egyéni recept, amely az ismert díszletek között készül el. Olyan receptek kerültek a 160 oldalas képeskönyvbe, amelyek a népszerű színészek számára valamiért különlegesek. És minden recepthez tartozik egy személyes történet exkluzív, sosem látott fényképpel.

A Barátok közt sülve-főve sztárjai: Aradi Balázs, Ábrahám Edit, Bátyai Évi, Bereczki Gergő, Csomor Csilla, Domokos Laci, Fodor Zsóka, Gombos Krisztián, Görgényi Fruzsi, Gyebnár Csekka, Karalyos Gábor, Kardos Eszter, Mérai Kata, Nagy Alexandra, Pásztor Virág, R. Kárpáti Péter, Som-Balogh Edina, Szilágyi Zsuzsi, Tihanyi Tóth Csaba, Varga Izabella, Várkonyi András

A kérlelhetetlen gasztrokritikus, Vajda Pierre ezúttal nem értékeli a fogásokat, hanem hozzásegíti a Barátok közt sztárjait ahhoz, hogy az elérhető legtökéletesebb ízvilágot találják meg kedvenc fogásaik számára.


Ár: 4999 Ft

Online megrendelhető itt.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on X (Twitter) Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress, Újragondolt Tags:#followme, #gastroblogger, #gastroidiot, #gastroinfluencer, #gastrolove, #gastrotroll, #gastrovlogger, #gasztokocsog, #gasztrobuzi #gasztrofasz #gasztrolove, #gasztrofotossegedpotlohelyettesaszisztens, #gasztrogyökér, #gasztrovelemenyvezer, #idiot, #instafollowme, #instagastrofollowme, #rethink, #ujragondoltinfluencer, Ábrahám Edit, Aradi Balázs, Bátyai Évi, Bereczki Gergő, celeb, Csomor Csilla, divat, Domokos Laci, Fodor Zsóka, gastro, gasztro, gasztroll, Gombos Krisztián, Görgényi Fruzsi, Gyebnár Csekka, Karalyos Gábor, Kardos Eszter, kikapcsolódás, könyv, kultúra, majmolás, Mérai Kata, miazablogger, Nagy Alexandra, nevetséges, paleo, Pásztor Virág, R. Kárpáti Péter, recept, receptkönyv, Som-Balogh Edina, stílus, szakács, szakácskönyv, szánalmas, Szilágyi Zsuzsi, szórakozás, Tihanyi Tóth Csaba, újragondolt, Varga Izabella, Várkonyi András

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Ez, húsleves?
Next Post: Így rendelünk ételt az ünnepi időszakban

Kapcsolódó anyagaink

  • Szombaton újra Forraltbor- és kocsonyapiknik lesz Vácrátóton Gasztropress
  • Rekordszámú nevezéssel tartották meg idén Magyarország egyetlen nemzetközi borversenyét Gasztropress
  • A hét gasztrofotója Gasztropress
  • Mutatjuk a nyár legmenőbb édességét Gasztropress
  • Picanhától humitáig Gasztropress
  • Idén garantált a Ferrari sikere a Forma-1-ben Gasztropress
A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
2023. október
hKscpsv
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
« szept    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Médiabirodalom lapcsoport tagja.
A Börzsöny Speciális Mentők Egyesület támogatót keres
  • A játszótéren is megjelennek a közösségi autók
  • ABT Urus Scatenato – Az elegancia az erővel találkozik
  • 2023-ban is a Toyota lett a gyártók világbajnoka a WRC-ben
  • A 2024-es Honda NT1100 műszaki adatai
  • Suzuki influencerképző?!
  • Októberben újabb spanyol film a Pannónia felhozatalában
  • Csütörtökön kezdődik a 12. Szemrevaló Filmfesztivál
  • A Nike a legértékesebb ruházati márka a Brand Finance szerint
  • Koltay András: “Komoly etikai kérdéseket vet fel a mesterséges intelligencia használata”
  • Így kerülhetők el a nőgyógyászati ​​rémtörténetek
  • Van képünk hozzá (23.10.03.) –   Nissan Concept 20-23
  • A McLaren Speedtail által inspirált gitár a tökéletes múzsa
  • Van képünk hozzá (23.10.02.) –   Toyota APM Shuttle Cat Bus
  • Jobb, mint a Lego? A MEGA Barbie Corvette klasszikusan menő, és előrendelhető
  • Van képünk hozzá (23.10.01.) –  Toyota GR86 40th Anniversary Limited Edition Japan
  • Csomós Mixiék a Diósgyőr ralin teszteltek az Eb-futamra készülve
  • A Valhalla hibrid szuperautó első prototípusának tesztelése még idén megkezdődik
  • A legjobb üzemanyag fogyasztással rendelkező tehergépkocsi a Scania Super
  • A Siemens Mobility Mireo Plus hidrogénvonata sikeresen teljesítette első tesztútját Bajorországban
  • Éles teszt! Megnyerte első versenyét az új Toyota GR Yaris Rally2
  • Sanyiék a Casio G-Shock DWE-5600HG-1ER “óracsaládra” is rácsodálkoztak
  • Anitával és Sanyival a Toyota Corolla Crosst is körbejártuk
  • Anita és Sanyi a csoDálatoS DS 9 E-Tense modellel is megismerkedett
  • Begurulva a tik-tokon is!
  • Kivételes Land Cruiser 2024 First Edition podcast
  • Világraszóló szenzációról podcastolunk
  • Egy kevéske “alap” Sandero
  • Nincs megállás! A tik-tokon is elindultunk!
  • 2024-es Toyota Land Cruiser First Edition podcast
  • Toyota Land Cruiser 2024 podcast
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress
  • Április 30-ig további folyamatos és jelentős élelmiszer áremelkedésre kell számítanunk! Gasztropress
  • A szív- és érrendszer védelme egészséges táplálkozással Gasztropress
  • 3 otthon is elkészíthető koktél a nyári felfrissüléshez Gasztropress
  • Könnyed nyárias ételek, ahol a bacon kapja a főszerepet Gasztropress
  • Újítások a Sziget gasztrofronton Gasztropress
  • Körített túró Gasztropress
  • Több mint 130 étterem konyháját próbálhatják ki az őszi Országos Étterem Hét vendégei Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.