Bajnokok vegán vízparti ebédje az augusztusi melegben

Különleges meglepetéssel, egy közvetlenül vízparti, vegetariánus ebéddel várta Teletál Tibi, az ismert ételkiszállító cég reklámarca Kiss Norbi és Nagy Norbi autóversenyzőket. A két kitűnő hazai pilóta a Jet Power Hungary Kft. (https://www.brp-world.com/hu/hu/) meghívásának eleget téve Dunarasztiban, a jet ski sport hungaroringjén töltötte a napot, jet skizéssel, beszélgetéssel kikapcsolódva és készülve a nyári szünet utáni versenyszezonra. (https://www.facebook.com/teletaltibi/posts/3236536149993982)

Kiss Norbi ezúttal is állatvédő barátaival, a Macskaárvaház Alapítvány, a Noé Állatotthon, és a Szurkolók az állatokért mozgalom aktivistáival érkezett, de azt ő sem tudta, hogy barátja Tibi, közvetlen vízparti ebéddel lepi meg. 

– Jó társaság, kedves barátok, növényi alapú ételek, bivalyerős Sea-Doo jet-ski-k, recept egy tökéletes naphoz, fogalmazott Kiss Norbi, hozzátéve:  a vízimotorozáson és a baráti beszélgetéseken kívül egy kellemes vállalt feladatának is ebből az alkalomból tett eleget: egy rövid videóinterjúban csatlakozott a vágóhidak bezárását és a növényi alapú mezőgazdaság fokozottabb támogatását célul kitűző európai polgári kezdeményezéshez https://www.facebook.com/ETSA.EU.HU, amelyhez számos világsztár adta már a nevét. 

– Természetesen ebből az alkalomból, állatvédő barátainkkal én is húsmentes ebédet ettem – fogalmazott Nagy Norbi, hozzátéve: immáron második alkalommal járt a Dunaharaszti jet ski tavon, ahol már érzékelhetően jobb köridőket tudott futni a vízen kijelölt versenypályán.