Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

Alkoss a halakért! – rajzpályázatra várja az iskolásokat a Nébih

Posted on 2021-02-032021-02-03 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

A közelgő Halak Napja alkalmából iskolásoknak hirdetett rajzpályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A hagyományteremtő szándékkal indított versenyben két korosztálytól, 3-4. osztályos és 5-6. osztályos tanulóktól várják a pályaműveket a hivatal munkatársai. Az idei év témája: „Munkában a halőr”.

A Nébih Állami Halőri Szolgálat halőrei nap mint nap azért dolgoznak, hogy megóvják nemzeti kincsnek számító természetes vízi halállományunkat. A szakemberek most arra kíváncsiak, hogyan tudják elképzelni a gyermekek a halőrök munkáját, mit gondolnak annak fontosságáról, szükségességéről. E szellemben lett a „Munkában a halőr” a témája az első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal meghirdetett versenynek.

A tetszőleges technikával készülő (ceruza, festék, pasztellkréta, szén, zsírkréta stb.) rajzokat két korosztálytól, 3-4. osztályos és 5-6. osztályos tanulóktól várják a szakemberek, legkésőbb 2021. március 5-ig. Fontos, hogy a tanulókat kizárólag pedagógusaik nevezhetik a versenyre! A részletes pályázati kiírás és a további tudnivalók a http://nebihoktatas.hu honlapon a „Rajzpályázat” menüpontban olvashatóak.

A korosztályonkénti 5-5 legjobb művet közönségszavazásra is bocsájtja a hivatal, az eredményhirdetésre pedig március 20-án, a Halak Napján kerül majd sor.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:Halak Napja, Nébih, rajz, rajzpályázat

Bejegyzés navigáció

Previous Post: Nincsenek véletlenek! Az elmúlt öt évben rákaptak a magyarok a szódára
Next Post: Kampány indul a sertés- és mangalicafogyasztás népszerűsítésére

Kapcsolódó anyagaink

  • Dobozközösség mellé áll a tévécsatorna a Föld napján Gasztropress
  • A TESCO nyerte a balatoni nyarat látogatószám alapján Gasztropress
  • Felméri Péter és Elek Péter már ismeri a minőségi sörcsapolás titkait Gasztropress
  • A vártnál jobban teljesített, az exportpiacokon jelentős bővülést ért el tavaly a húsipari cég Gasztropress
  • Határtalan gasztronómia címmel szerveznek programokat a Skanzenben Gasztropress
  • Sok családban még mindig feleslegesen nagy az élelmiszertartalék Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Az autógyártók közül a Toyotának van a legtöbb női vásárlója
  • 2023-ban számtalan program várja az élménymotorozás szerelmeseit
  • Eredeti alkatrészek gyors és öreg Toyotákhoz
  • Így változik a parkolási rend a PENNY egyes áruházainál!
  • Lezárásokra kell számítani a Puskás Aréna környékén
  • Parov Stelar Debrecenben
  • Egész évben a PENNY-vel főzhetnek
  • Így vészeld át az óraátállítást!
  • Ismét mozikban a Veszett a világ
  • Ezek az idei év fitnesztrendjei
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • Van képünk hozzá (23.03.21.) – Bronco
  • Neves társaságba került Alonso a századik dobogós helyezésével
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • Táborfalván tesztelik a Magyar Honvédségben rendszeresített kézifegyvereket
  • A Mustang név “meggyalázása” jól teljesítette IIHS töréstesztet
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Az e-Power után röviden az e-Pedálról is
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Több kárt okozhat hosszú távon a környezetnek a laboratóriumi hús, mint a marhatenyésztés Gasztropress
  • #Legalja… Győrfi Dani pofozkodva tanítja tojást sütni az iskolásokat TikTokon Gasztropress
  • Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptje Gasztropress
  • Csúcstechnológiás grill, ami kis helyen is elfér Gasztropress
  • Itt kapható Budapest legnagyobb gyrosa Gasztropress
  • Dining Guide TOP100 – Az idei évtől a legjobbak legjobbjait is díjazzák Gasztropress
  • A gyermekkori étkezési szokásaink egész életünkre kihatnak Gasztropress
  • Túrómousse eperrel Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.