Ajándékötlet a konyhába (6.) – Concept TM4750 mixer

Karácsonykor sok fa alá kerülnek kisebb-nagyobb háztartási gépek, amelyek nemcsak hasznos és tetszetős ajándékok lehetnek, hanem kényelmesebbé tehetik az otthoni teendőket.

Széles felhasználási terület

A TM4750 botmixert a Concepttől már nem teszi le a kezéből. Nemcsak a kinézetével fogja meg Önt, hanem a tartozékaival, amelyeknek köszönhetően pótolhatatlan konyhai segítőtársává válik. A mixerrel kényelmesen elkészít mindent, a jégkásától az italokba, kitűnő zöldség, vagy gyümölcskoktélokat, leveseket, krémeket, tejszínhabot, habot tojásfehérjéből, felaprítja a gyógynövényeket, diót,…. Melyiket fogja a tartozékok közül Ön megkedvelni? A habverőt, klasszikus aprító lábat, vagy talán a choppert?

Mixer funkció

Az extra teljesítményű DC motornak köszönhetően minden finomságot rekordidő alatt elkészíthet. Tizenkét sebesség áll rendelkezésre, PULSE program és hozzá még TURBO is. Az ergonomikus fogantyú tökéletesen kézre esik. A mixer valamennyi része, amelyik kapcsolatba kerül az étellel, minőségi rozsdamentes acélból készült és nem viszik át a szagokat.

Egyszerű karbantartás

Minden háziasszonyt megörvendezteti, hogy a mixer részeit használat után elegendő leöblíteni, vagy elmosni mosogatógépben. Takarítson meg időt és az étel elkészítését saját magának, vagy a családjának szentelje. A praktikus állványnak köszönhetően a botmixer és a tartozékai mindig kéznél lesz.

Válassza ki a megfelelőt

Amennyiben a fehér szín nem megy a konyhájához, a mixert modern fekete színben is beszerezheti. 

emaki.hu