A tökéletes konyha 6+1 alapeszköze

Szubjektív, de fontos kérdés, mik is azok a kellékek, amelyek nélkül egy konyha sem lehet teljes. Nagyban befolyásolja a dolgot, a személyiséged és az életstílusod. Mennyi időt töltesz főzőcskézéssel, szereted a könnyű, gyors és okos hétköznapi fogásokat, vagy az átszellemült maratoni alkotás a te asztalod? Inkább sütni vagy főzni szoktál? A modern, reform ételek vagy a klasszikus, házias fogások híve vagy? Bárhogy is legyen, mindig érdemes felkészülni a váratlanra, így itt a mi 6+1-es “must-have” listánk, neked!

Botmixer

Szereted a krémleveseket? Magadnak szeretnéd készíteni a salátáidhoz a különféle dresszingeket? Akkor egy jó botmixerre szinte kötelező beruháznod. Mobil, könnyen tisztítható és kevés helyet foglal a szekrényben. Sok esetben szettben kapod, aprítótégellyel, turmixfejjel, de a mi tippünk, hogy olyat válassz, amihez kapsz habverő fejet is, így szószok kikeveréséhez, illetve a süteményekhez elengedhetetlen habok felverésére is elég egy gépet használnod!

Reszelő

Akár arról van szó, hogy imádod a frissen reszelt sajtot egy hirtelen összedobott, sietős tésztán, akár igazi gourmet vagy, és citrusok héjával szeretnéd aromatizálni a kacsamellet, egy jó reszelő abszolút