A Porsche különleges fagylaltot készített a nemzetközi fagylaltnap alkalmából

Július 17-én volt a nemzeti fagylalt nap, és ennek megünneplésére a Porsche egy maroknyi különleges fagylaltot mutatott be, amelyeket a leghíresebb festékszínei ihlettek.

A fagylaltot a chicagói Pretty Cool Ice Cream krémgyár segítségével keltették életre, és az ízekhez illő csomagolásuk van.

A német autógyártó első íze a Mint Green, amely zöld mentás sütiket és krémfagylaltot kombinál mentazöld fehércsokoládé héjjal. Következik a Strawberry Red, amely epervörös héjba mártott krémsajt fagylaltból áll, és valódi fagyasztva szárított eperből készül. Létezik még a Macadamia Metallic, amely pörkölt makadámia fagylaltból áll csillogó makadámia színű csokoládéhéjjal, Frozen Berry Metallic fekete málna fagylalttal és fagyasztott bogyós színű rubin csokoládéhéjjal, valamint Lime Gold Metallic, amely kulcsfontosságú lime pite formájú. fagylalt szikrázó lime arany színű karamellhéjban.

„Ez egy szórakoztató projekt volt, és reméljük, hogy mosolyt fog ébreszteni, akárcsak az összes autónkon elérhető testreszabható színek” – mondta Ayesha Coker, a Porsche Cars North America marketing alelnöke. „A Pretty Cool Ice Cream olyan aprólékos és szenvedélyes volt, mint mi, hogy a megfelelő színt hozzuk létre – és ráadásul finom ízeket is kitaláltak. Reméljük, hogy a Porsche-rajongók és -rajongók minden korosztálytól annyira élvezni fogják a fagylaltot, mint ahogyan mi szerettük megalkotni!

A különleges fagylaltok a National Ice Cream Day ideje alatt a Pretty Cool Lincoln Parkban kaphatók Chicagóban. Egész évben exkluzív Porsche rendezvényeken is megvásárolhatók lesznek.

„A nagybátyám, „Targa Dan” mindig is szenvedélyes volt a Porsche autók felújítása iránt, és az elmúlt 50 évben több mint 200 autót keltett életre, így nagyon közel nőttem fel a márkához.” – Dana, a Pretty Cool Ice Cream tulajdonosa. – tette hozzá Salls Cree. „Amikor a Porsche megkeresett, hogy készítsek egyedi fagylaltot, amelyet a festék színei ihlettek, nagyon izgatott voltam. Az összes Porsche sportautóhoz hasonlóan a fagylaltok valóban szenvedélyes projektek, amelyeket nem is tudnék jobban megosztani.”