Skip to content

gasztroll.hu

Mert nem kell mindent szuvidálni, vagy molekurálisan konfitálni, indukciósan újragondolni – netán bérmákolni :-D

  • Kezdőlap
  • – Miteszel
  • – Kinekeszelma
  • – Gasztropress
  • – Újragondolt
  • Toggle search form

4,5 milliárd forintból bővíti bicskei és üllői logisztikai központjait a SPAR

Posted on 2020-09-102020-09-11 By Gasz Troll

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp

Kapacitásnövelő beruházásokba kezdett országos üzlethálózatának magasabb szintű kiszolgálása érdekében az üllői és a bicskei logisztikai központjában a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A vállalat a beruházására összesen mintegy 4,5 milliárd forintot fordít, kizárólag saját forrásból.

„Az első SPAR üzlet 1991-es megnyitása óta napjainkra már 382 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkezünk, franchise programunkhoz pedig 200 SPAR-logós üzlet tartozik országszerte. A folyamatosan bővülő hálózatunkat magasabb szintű logisztikai folyamatokkal tudjuk gyorsan és hatékonyan kiszolgálni. Kapacitásunk további növelése érdekében újabb fontos beruházás mellett döntöttünk: a bicskei és az üllői logisztikai bázisunk fejlesztésére saját forrásból összesen 4,5 milliárd forintot fordítunk” –ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR 1994-ben átadott – 10 hektáros – bicskei logisztikai központjában az év végére befejeződő beruházás keretében 4 ezer négyzetméterrel bővítik a szárazáru-raktárat és nagyobb lesz a frissáru kiszállítási terület is. Ez mintegy 4 ezer raklapnyi új tárolási és áruösszekészítési kapacitást jelent a jövőben. A megnövekedett terület lehetőséget biztosít arra, hogy a meglévő épületen belül a frissáru raktár területét is növeljék. A létesítmény teljes raktárterülete ezekkel együtt megközelíti a 40 ezer négyzetmétert. Emellett irodai fejlesztésre és üzemi járda építésére is sor kerül az összesen 2,5 milliárd forintba kerülő beruházás során.

A 2008-ban Üllőn megnyitott második logisztikai bázison egy új, 6 ezer négyzetméteres – 5 ezer raklap tárolási kapacitású – szárazáru csarnokot építenek fel. Ezzel a meglévő épületben felszabaduló helyet frissáru és hústermékek számára használják majd. Ezeken kívül csaknem 2 ezer négyzetméteres raktározásra alkalmas galériát is kialakítanak, valamint egy új – akár napi 4 ezer raklap megmozgatására alkalmas – raklapemelő gépet vásárolnak és 110 kW fűtési / 90 kW hűtési teljesítményű hőszivattyút is beüzemelnek. Az üllői fejlesztést 2 milliárd forintos saját forrásból finanszírozza a vállalat.

„A megnövelt kapacitású logisztikai központokban így már összesen 100 ezer tonnányi terméket tudunk raktározni és kiszállításra előkészíteni a SPAR-hálózat üzleteibe” –tette hozzá Maczelka Márk.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Share on Twitter Share on Facebook Share on Pinterest Share on LinkedIn Share on Reddit Share on WhatsApp
Gasztropress Tags:SPAR

Bejegyzés navigáció

Previous Post: JAJ! Magyar fejlesztésű szépségkávét dobtak piacra
Next Post: Átadták a Hell Energy új üzemét Szikszón

Kapcsolódó anyagaink

  • Rendben találta a sertéshúsok eredetjelöléseit a Nébih Gasztropress
  • Village Food Fesztivál Gasztropress
  • Gáspár Bea nem szereti, ha más is van a konyhájában Gasztropress
  • Rózsaszín palacsintával a mellrák elleni küzdelemért Gasztropress
  • Fehér kávé, sós karamell fagyi nyerte az Év Fagylaltja díjat az alapanyaggyártók versenyében Gasztropress
  • Dobd fel a fagyos napokat az XS™-el Gasztropress
2023. március
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« febr    
Impresszum
Tulajdonos: Berta István

A honlap tartalmáért a szerkesztőbizottság felelős!

Rendszergazda: Varga Zsolt

e-mail:
bertanyuuz@gmail.com

A honlap a Mi az a blogger lapcsoport tagja. 
  • Újabb szakaszokon épülhet a #KariGerikerékpársugárút
  • Két napig újra #KariGeri a rakpart
  • Így jár az M3-as metró hétvégén
  • Beindult a szezon, újra a közutakon a mezőgazdasági gépek!
  • Ismét viharos szélre és porviharokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
  • Kukucs könyvek – Merre vagy, mama?
  • Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására
  • Az utóbbi években jelentősen javult a mielóma multiplexben szenvedő betegek kezelése
  • Így segítsük kertünket a tavaszi ébredésben
  • Összefogásra szólított föl a Mohosz elnöke a halállomány védelmében
  • Van képünk hozzá (23.03.24.) – Lexus GX
  • Amikor, nem az utasok szavaznak… Az év légitársaságának választották a Wizz Airt
  • Van képünk hozzá (23.03.23.) – Alpine A110 S
  • Van képünk hozzá (23.03.22.) – MG4
  • Petőfi Sándor kutyája éve még BKV-zni is megtanult
  • A kutyák és az emberek agya hasonlóan dolgozza fel a környezet hangjait – a tesztek alapján
  • A Honda Pilot gyengén teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A hétvégén tesztelik a biztonsági rendszereket
  • A teszteredmények után az ADAC veszélyesnek tart hét nyári abroncsot
  • A Toyota Highlander így teljesítette az IIHS töréstesztet
  • A Grandlandot is megtapogatták
  • Megérkezett hazánkba is a frissített DS 3 és DS 7
  • Gondoltad volna, milyen nehézségekkel/veszélyekkel kell megküzdenie egy látássérült embernek a mindennapi közlekedésben?!
  • ASA…
  • Az Evolveo Z5 Strongphone-t is “megleste” Sanyi (Videóval!)
  • Alpine A110 S
  • A frissített DS 7-essel is gurultunk
  • DS 3 bemutatón jártunk
  • Túl a háromszázezren
  • Nagyon röviden a dízel Astráról (is)
  • Három gyerek mellett fogyott le egy magyar édesanya az applikációnak köszönhetően Gasztropress
  • Fővárosi vendéglátóhely működését függesztette fel a Nébih Gasztropress
  • Márton-napi libanapokat tart a Magyar Pavilon a Dubaji Világkiállításon Gasztropress
  • Cukorszünet Gasztropress
  • A ketogén diéta legfontosabb szabályai Gasztropress
  • Az EKO Konzervipari Kft. szecsuáni csípős mártásokat hívott vissza Gasztropress
  • Brutális drágulás jöhet a süteményeknél idén Gasztropress
  • Negyven százalékkal több üvegházhatású gázkibocsátást okoz a férfiak étrendje, mint a nőké Gasztropress

Copyright © 2023 gasztroll.hu.

Powered by PressBook News WordPress theme

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

gasztroll.hu
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.