Jaj! Óriási gasztronómiai meglepetéssel készültek a Barátok közt “sztárjai”

Megjelent a Barátok közt Sülve-főve

Barátok köztöt még azok sem tudják megkerülni, akik nem sorozatfüggők. Generációk nőttek fel az RTL klub legendás műsorán, ami idén ünnepli 21. évfordulóját, a sorozat szereplői pedig most egy nagyon kedves ajándékkal készülnek a rajongóknak.

A sorozat színészei hétfőn mutatták be a Barátok közt Sülve-főve című szakácskönyvet, egy rendhagyó sajtótájékoztatón, ahol a főzőtudományuk bemutatása mellett, az újságírókat is bevonták az ételek elkészítésébe.
A cél, mint azt Vajda Pierre, a könyv kreatív producere elmondta, egy szép, ugyanakkor használható, működő szakácskönyv elkészítése volt.
A három csapatkapitány – Bátyai Éva, Görgényi Fruzsina és Várkonyi András – által vezényelt zsurnaliszták óriási lelkesedéssel vetették bele magukat egy-egy recept elkészítésébe, a Mátyás király tér udvarán felállított ideiglenes konyhákban, hogy aztán kiderüljön, a könyvben szereplő receptek nemcsak szépek, de egyszerűek és valóban finomak is.

Valljuk, hogy a főzés igazi közösségteremtő tevékenység. Ezt a könyvet azoknak szánjuk, akik hisznek ebben a közösségteremtő erőben, és szeretnek főzni barátok közt, barátoknak. Jó étvágyat!

Vajda Pierre et al.Barátok közt sülve-főve

„A főzés igazi közösségteremtő tevékenység. Ezt a könyvet azoknak szánjuk, akik hisznek ebben a közösségteremtő erőben, és szeretnek főzni barátok közt, barátoknak. Jó étvágyat kívánunk!”

Vajda Pierre

Ez nem csak egy szakácskönyv, ez egy gasztrokaland! Az olvasók belepillanthatnak a szereplők igazi életébe és étkezési szokásaiba. 20 ínycsiklandó egyéni recept, amely az ismert díszletek között készül el. Olyan receptek kerültek a 160 oldalas képeskönyvbe, amelyek a népszerű színészek számára valamiért különlegesek. És minden recepthez tartozik egy személyes történet exkluzív, sosem látott fényképpel.

A Barátok közt sülve-főve sztárjai: Aradi Balázs, Ábrahám Edit, Bátyai Évi, Bereczki Gergő, Csomor Csilla, Domokos Laci, Fodor Zsóka, Gombos Krisztián, Görgényi Fruzsi, Gyebnár Csekka, Karalyos Gábor, Kardos Eszter, Mérai Kata, Nagy Alexandra, Pásztor Virág, R. Kárpáti Péter, Som-Balogh Edina, Szilágyi Zsuzsi, Tihanyi Tóth Csaba, Varga Izabella, Várkonyi András

A kérlelhetetlen gasztrokritikus, Vajda Pierre ezúttal nem értékeli a fogásokat, hanem hozzásegíti a Barátok közt sztárjait ahhoz, hogy az elérhető legtökéletesebb ízvilágot találják meg kedvenc fogásaik számára.


ISBN: 9789632939346
Terjedelem: 160 oldal
Méret: 185 x 245 mm
Kötés: tábla
Ár: 4999 Ft

Megrendelhető itt.